Μακρυπούλια: τι λέει για την σύγκριση με την Νομικού;

Γιατί αρνήθηκε φέτος την παρουσίαση του «Dancing»

Μακρυπούλια: τι λέει για την σύγκριση με την Νομικού;

Πρώτη ανάρτηση: 23/10/2013 00:01​

Για ακόμα μία φορά εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν είναι φέτος στην παρουσίαση του «Dancing With The Stars» η Ζέτα Μακρυπούλια, μιλώντας παράλληλα για την σύγκριση με την Δούκισσα Νομικού!

«Δεν μ’ αρέσει να ρίχνω λάδι στη φωτιά και, όταν ένα πράγμα κλείνει και πάει σε άλλα χέρια, είναι καλό να μένει η προσοχή εκεί. Δεν θέλω να προκαλώ καταστάσεις», είπε η σέξι ξανθιά, όταν ρωτήθηκε για την σύγκριση με την νυν παρουσιάστρια του σόου.

Συνεχίζοντας όλο νόημα, η Ζέτα πρόσθεσε πως «για να πάρει κάποιος θέση, πρέπει κάποιος να είναι έτοιμος, να θέλει και να είναι κατάλληλες οι συνθήκες», ενώ... «ξέχασε» να απαντήσει αν είδε ή όχι την πρεμιέρα της Κυριακής.

«Παύω να λειτουργώ με το συναίσθημα και λειτουργώ με βάση το χρήμα μόνο όταν αντιλαμβάνομαι ότι έχει χαθεί στο συναίσθημα από την άλλη πλευρά», ανέφερε η ηθοποιός – παρουσιάστρια για τους λόγους οι οποίοι την οδήγησαν εκτός του σόου και κατέληξε: «ήταν μία μεγάλη αγάπη το “Dancing” και έπρεπε να διαλέξω. Φέτος, επειδή είδα μία ανασφάλεια με τον χρόνο, για το αν θα προλάβουμε, δεν ήθελα να δημιουργήσω στο κανάλι και σε εμένα αυτή την ανασφάλεια. Γιατί αυτό που θα κάνω στο θέατρο “Παλλάς” είναι έρωτας και εγώ, όταν είμαι ερωτευμένη, θέλω να είμαι εκεί»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top