Λίγο πριν συναντήσει τον… κύριο Γιάννη, η Δούκισσα μιλά για τους δεσμούς της!

Τι λέει για το DWTS και την Ζέτα Μακρυπούλια;

Λίγο πριν συναντήσει τον…  κύριο Γιάννη, η Δούκισσα μιλά για τους δεσμούς της!

​Τις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Νίκο Κριθαριώτη, διέψευσε η Δούκισσα Νομικού λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Dancing with the Stars!!

128539-doukissa_kentriki_0.jpg

Η παρουσιάστρια απέφυγε να απαντήσει για τους λόγους του χωρισμού της με τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη, ενώ παραδέχτηκε ότι σπάνια κρατά επαφή με τους πρώην τους !

94833.jpg

Η Δούκισσα δηλώνει ελεύθερη, ωραία και ανέτοιμη να ερωτευτεί και πάλι! «Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει κάτι, γιατί όσες φορές έχω ερωτευτεί είναι όταν δεν το ήθελα» προσθέτει όμως με νόημα !

Όσο για την πρεμιέρα του σόου χορού, τον κύριο Γιάννη…. και τους συμμετέχοντες η Δούκισσα δήλωσε «αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι το επίπεδο φέτος είναι πολύ υψηλό. Σε ό,τι αφορά εμένα, θα προσπαθήσω να βάλω την προσωπική μου πινελιά».

f08f2b1907ff3994c195381cd4fdc472_XL.jpg

Τέλος, η παρουσιάστρια πετά και κομψά το καρφάκι της σε όσους την συγκρίνουν με την Ζέτα Μακρυπούλια!

720_d2884df9db4f9ff18dffc9d8874cadc0.jpg

«Αυτό το κάνουν ήδη, χωρίς να έχει καν ξεκινήσει το πρόγραμμα. Προσπαθώ να μην επηρεάζομαι, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Αυτό που μου συμβαίνει είναι τόσο συναρπαστικό και δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά, ούτε να αποπροσανατολίζομαι. Είμαι τρισευτυχισμένη» είπε χαρακτηριστικά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top