Δύσκολες ώρες για τη Λάουρα Νάργες

Γιατί έφυγε εσπευσμένα για τη Γερμανία;

Δύσκολες ώρες για τη Λάουρα Νάργες

Δύσκολες ώρες περνά η Λάουρα Νάργες, αφού ο πατέρας της υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται πολύ σοβαρή.

Όπως έγραψε και το star.gr, η Λάουρα δεν ήταν στο Πρωινό την Τετάρτη, καθώς όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, έπρεπε να πάει στη Γερμανία, καθώς κάποιος συγγενής της ήταν άρρωστος.

Η Λάουρα έμαθε για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της την Τετάρτη και αμέσως έβγαλε εισιτήρια για Γερμανία, ώστε να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας και της αδελφής της.

«Θέλω ο πατέρας μου να γίνει καλά. Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να του συμβεί κάτι κακό. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο. Συγγνώμη», είπε η παρουσιάστρια με τρεμάμενη φωνή.

Ο πατέρας της νοσηλεύεται στην εντατική και οι γιατροί έχουν πει στην οικογένεια ότι οι πρώτες 48 ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Μάλιστα η Λάουρα θα λείπει όλη την εβδομάδα, μέχρι να δει πώς θα εξελιχθεί η υγεία του πατέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας της παρουσιάστριας έπαθε το εγκεφαλικό την ώρα που ήταν στο σπίτι μαζί με τη μητέρα της και την αδελφή της. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top