Κ. Γκαγκάκη: «Μετακινούμαι με το πι και το αναπηρικό καρότσι»

Τι είπε για το ατύχημά της, αλλά και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Κ. Γκαγκάκη: «Μετακινούμαι με το πι και το αναπηρικό καρότσι»

Με… μπανταρισμένο πόδι παραβρέθηκε στην εκδήλωση του ΑΝΤ1 με τους συντελεστές του νέου του προγράμματος, η Κατερίνα Γκαγκάκη, αφού ακόμα δεν έχει αναρρώσει πλήρως από το ατύχημα που είχε στο πόδι της.

Βρήκε λοιπόν έναν καναπέ η διευθύν��ρια δημοσίων σχέσεων του καναλιού, άπλωσε το ποδαράκι της και μίλησε στην κάμερα και για το ατύχημά της, αλλά και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Είμαι και θα είμαι με τον νάρθηκα για πολύ καιρό ακόμα. Δεν φανταζόμουν ποτέ πόσα μικρά πράγματα, καθημερινά δεν μπορεί κανείς να κάνει, λόγω ενός τραυματισμού. Από τα πολύ απλά δηλαδή, να μην μπορώ να πάω στην κουζίνα για να πιω ένα ποτήρι νερό. Εξαρτώμαι πάντα από κάποιον και ξέρετε δεν είμαι και άνθρωπος που μου αρέσει να εξαρτώμαι από τους άλλους», είπε.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε μετακινείτε μόνο με το πι ή το αναπηρικό καροτσάκι, αλλά παρ’ όλ’ αυτά πηγαίνει καθημερινά στο γραφείο και αν χρειαστεί βάζει και τις φωνές.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε και για την αλλαγή παρουσιάστριας στο Dancing with the stars, πλέκοντας το εγκώμιο στη Δούκισσα Νομικού.

«Για μένα η Δούκισσα είναι μια παρουσιάστρια αξιώσεων, είναι ένα πρόσωπο που έχει να κάνει πολύ μεγάλη καριέρα, θεωρώ ότι δικαίως της δόθηκε το βήμα αυτό και νομίζω ότι πραγματικά ήταν η σωστή στιγμή. Μ’ αρέσει που περίμενε για να κάνει κάτι μεγάλο, μ’ αρέσει που αυτό είναι κάτι τόσο μεγάλο και πιστεύω ότι θα τα βγάλει πάρα πολύ καλά πέρα», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top