Βραβείο στη Λ. Νταϊφά για την προσφορά της στην τηλεόραση και τον αθλητισμό

Συγκινημένη παρέλαβε το βραβείο η σύμβουλος επικοινωνίας του Star Channel

Βραβείο στη Λ. Νταϊφά για την προσφορά της στην τηλεόραση και τον αθλητισμό

Η σύμβουλος επικοινωνίας του STAR CHANNEL κυρία Λόλα Νταϊφα, ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που βραβεύτη��αν στην 12η ετήσια εκδήλωση "Τέχνης - Αθλητισμού - Επιστήμης και Κοινωνίας Διαδρομές - Απολλώνεια βραβεία 2013".

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεδριακό κέντρο της Αθήνας και η κυρία Νταϊφά τιμήθηκε για την πολυετή επαγγελματική και κοινωνική προσφορά της στον χώρο του αθλητισμού και της επικοινωνίας.

«Θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται σκληρά και αμφισβητούνται αρχές, αξίες, δικαιώματα, εσείς, οι άνθρωποι που έχετε διακριθεί σε πανελλήνιο και κάποιοι σε παγκόσμιο χώρο και επίπεδο, έχετε τη δύναμη να ψάχνετε και να επιβραβεύετε με ανιδιοτέλεια ανθρώπους που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι από το χώρο που υπηρετούν για μια καλύτερη ζωή. Μέσα από τη δυσκολία υπάρχει περιθώριο για να αναπτυχθούν αρετές και όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό το βιώνουν και προσφέρουν χαρά και υπερηφάνεια στην πατρίδα και σε όλους», είπε η κα Νταϊφά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από συντονιστική επιτροπή φορέων όπως η «ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ», το «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ» ο «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ» και ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ» ήταν αφιερωμένη στη Κύπρο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top