Τα σχόλια της Ε. Μενεγάκη για τη μάχη των πρωινών

Τι είπε η πάλαι ποτέ βασίλισσα της πρωινής ζώνης;

Τα σχόλια της Ε. Μενεγάκη για τη μάχη των πρωινών

Κολλημένη στην τηλεόρασή της ήταν η Ελένη Μενεγάκη για να παρακολουθήσει τις πρεμιέρες των δύο πρωινών στο Mega και τον ANT1. Πολύ μεγάλο άγχος σας λέμε καλέ, ούτε εκείνη να έκανε πρεμιέρα.

«Εγώ είδα και τους δυο! Έτρεχα… Ειδικά στην αρχή με διευκόλυνε πολύ έτσι όπως έπεφταν τα διαφημιστικά διαλείμματα. Να ευχαριστήσω ��α κανάλια γι’ αυτό. Μου αρέσανε πάρα πολύ! Αγαπώ αυτή την ζώνη. Και ο ΑΝΤ1 έχει φέτος ένα ολοκληρωμένο πρωινό πρόγραμμα. Ένιωσα υπέροχα και χαίρομαι πάρα πολύ που η ζώνη αυτή που αγαπήσαμε πολύ ξαναπήρε μπρος.... Όσο πιο πολλά προγράμματα, τόσο ζωντανεύει αυτή η ζώνη», είπε το Ελενάκι.

Βέβαια το Ελενάκι που είναι παλιά καραβάνα δεν μας αποκάλυψε ποιο πρωινό από τα δύο της άρεσε περισσότερο. Κουβέντα για τους κουμπάρους, Κωστόπουλο – Μπαλατσινού που είναι και πρωτάρηδες στην πρωινή ζώνη. Ούτε φυσικά και για τον πρώην συμμαθητή.

Αρκέστηκε απλά, ως πάλαι ποτέ βασίλισσα της ζώνης να δώσει την ευχή της και στους δύο και να ευχηθεί καλή επιτυχία. Για να δούμε θα συνεχίσει όλη τη σεζόν να κάνει τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ ή θα βγάλει προς τα έξω αυτό που πραγματικά έχει στο μυαλουδάκι της;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top