Με... ίδια ρούχα, λογίδρια και χαρά άρχισαν τα πρωινά ψυχαγωγικά

Πώς έκαναν πρεμιέρα Κωστόπουλος - Μπαλατσινού και Λιάγκας - Σκορδά

Με... ίδια ρούχα, λογίδρια και χαρά άρχισαν τα πρωινά ψυχαγωγικά

Με διαφορά μερικών λεπτών, λογίδρια και... ίδια ρούχα, άρχισε �� «μητέρα των μαχών» στα πρωινά ψυχαγωγικά προγράμματα, με τα ζεύγη Κωστόπουλου – Μπαλατσινού και Λιάγκα – Σκορδά να κάνουν πρεμιέρα στις οθόνες μας.

Πώς έκαναν είσοδο και τα πρώτα λόγια

Το «Πρωινό Mou» ξεκίνησε πρώτο, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να κάνει solo εμφάνιση στο πλατό.

«Μη φοβάστε, δεν θα το παρουσιάσω μόνος μου! Έχω μια υπέροχη ομάδα που θα σας την παρουσιάσω σε λίγο. Είναι κάποιοι παλιοί, που τους ξέρετε εδώ και χρόνια... Αυτό που θέλουμε να σας μεταφέρουμε είναι ψυχαγωγία, ενημέρωση, χαρά και, κυρίως, αισιοδοξία. Αν κάτι μας λείπει, αυτό είναι η αισιοδοξία, γιατί έχουμε πήξει στη μαυρίλα και στην κατινιά καμιά φορά», ήταν τα πρώτα του λόγια, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στα δύσκολα της εποχής.

Την ίδια ώρα, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά κατέβηκαν χεράκι – χεράκι τα σκαλιά στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό», με τον παρουσιαστή να είναι ίδια ντυμένος με τον «αντίπαλό» του, φορώντας τζινάκι, άσπρο πουκάμισο, μαύρο σακάκι και στο πέτο μαντηλάκι.

«Καλημέρα, καλή χρονιά, καλή σεζόν», είπε ο Γιώργος, ενώ η Φαίη παραδέχθηκε πως έχει άγχος. «Είχα σκεφτεί πολλά να πω, αλλά τώρα... Είμαι πολύ χαρούμενη που και φέτος θα είμαστε μια παρέα. Είναι δέκα χρόνια, είναι τιμή μου που κάποια κανάλια με εμπιστεύτηκαν και μπαίνω στα σπίτια σας», είπε λαχανιασμένη η παρουσιάστρια, ενώ ο σύζυγός της -που επίσης αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση, όπως ο Πέτρος Κωστόπουλος- δεν παρέλειψε να ρίξει το... «καρφάκι» του λέγοντας: «αλλάξαμε κανάλι, άλλη μια δύσκολη απόφαση. Πήγαμε, ήρθαμε. Στη ζωή πας εκεί που σε θέλουνε και που στο λένε ότι σε θέλουνε. Άρα, εμείς ήρθαμε στον ΑΝΤ1. Προσέξτε, τα κανάλια είναι κουμπάκια στο τηλεκοντρόλ. Τηλεόραση είναι οι άνθρωποι και εγώ και η Φαίη είμαστε ίδιοι».

Με... άστρα και μπουρνούζια οι ομάδες

Όσο ο Πέτρος Κωστόπουλος έδειχνε διαφημίσεις, ο Γιώργος Λιάγκας «επιστράτευσε» τον Γιώργο Λιανό και την κιθάρα του και θυμήθηκε τα... νιάτα του, αφού έπαιξε πιάνο και τραγούδησε, όσο οι συντελεστές της εκπομπής έκαναν την εμφάνισή τους στο πλατό, με πρώτη την Λίτσα Πατέρα και δεύτερη την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Ατραξιόν της εκπομπής «Το Πρωινό»;
Η... Σάσα Σταμάτη, που έκλεψε την παράσταση από την Φαίη Σκορδά βγαίνοντας με... ροζ μπουρνούζι, ενώ το πρόσωπο – έκπληξη που τόσο διαφήμισε η εκπομπή είναι ο Θέμης Γεωργαντάς.

Οι συντελεστές του «Πρωινό Mou» μπήκαν στο πλατό με... ανάλογη σειρά: πρώτη η Βίκυ Παγιατάκη και μετά ο Άκης Πετρετζίκης, ενώ ακολούθησαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και τα new entries τον Άρη Καβατζίκη και την Ελισάβετ Σπανού.

«Μετά την χαρά που είχαμε, η επόμενη που θα συμμετέχει στην παρέα μας είναι η γυναίκα μου... Ποιός είναι ο αρχηγός στο σπίτι; Η γυναίκα! Λοιπόν, ήρθε η ώρα να υποδεχθώ την γυναίκα στην οποία οφείλω το ότι είμαι όρθιος μπροστά στον φακό και κυρίως την γυναίκα που ήταν η πιο όμορφη που συνάντησα στη ζωή μου», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος και εμφανίστηκε η Τζένη Μπαλατσινού, ντυμένη στα λευκά όπως η Φαίη Σκορδά!

Ατραξιόν της έναρξης;
Το... φιλί στο στόμα, που έδωσε το ζευγάρι!

Δείτε στο βίντεο πώς ξεκίνησαν οι δύο πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top