«Ρούλα bye bye»… πάει σε κανάλι στο Ντουμπάι!

Η παρουσιάστρια θ' αναλάβει σημαντική θέση σε σταθμό της Μέσης Ανατολής

​Μας αφήνει και πάει στα ξένα η Ρούλα Κορομηλά! Στην παρουσιάστρια έγινε πρόταση από τηλεοπτικό δίκτυο στο Ντουμπάι, με εμβέλεια σε όλη την αραβική χερσόνησο, για να αναλάβει όχι το ρόλο παρουσιάστριας αλλά ηγετικό.

«Οι ιδιοκτήτες κατέστησαν σαφές ότι η πρόταση αφορά σε ηγετικό ρόλο, καθώς σχετίζεται με την ένταξη της Ρούλας στη διεύθυνση προγράμματος και επομένως στη δημιουργία εκπομπών» είπαν άτομα του περιβάλλοντος της και προσθέτουν:

«Το αραβικών συμφερόντων κανάλι επιθυμεί να αξιοποιήσει την πείρα της στο τηλεοπτικό πεδίο, σκοπεύοντας να ξεφύγει από τον αυστηρά ενημερωτικό χαρακτήρα του και να ανοιχτεί σε πιο ψυχαγωγικά μονοπάτια. Παρότι στο πρόγραμμα του εν λόγω καναλιού κυριαρχεί η αραβική γλώσσα, οι ιθύνοντες επιθυμούν σύντομα να γίνει και άνοιγμα στην αγγλική προκειμένου η εικόνα να μεταφερθεί μέσω δορυφόρου ή του Διαδικτύου σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, οι οποίες διαθέτουν πολλούς αγγλόφωνους Άραβες πολίτες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top