Παπαδάκης σε Κωστόπουλο: «Το αποτέλεσμα είναι σίγουρο. Φαίη και Γιώργος θα πάνε καλά»

Λίγο πριν την πρεμιέρα έριξε… καρφάρα για το πρωινό του Mega

Παπαδάκης σε Κωστόπουλο: «Το αποτέλεσμα είναι σίγουρο. Φαίη και Γιώργος θα πάνε καλά»

Τη Δευτέρα ξεκινά η μεγάλη μάχη στην πρωινή ζώνη με τον Γιώργο Λιάγκα, τη Φαί�� Σκορδά, τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού να παίρνουν θέσεις για την πρωτιά στα πρωινάδικα.

Παραμονές της μάχης όμως, λάδι στη φωτιά έριξε ο Γιώργος Παπαδάκης, που σήμερα από την εκπομπή του πέταξε μια καρφάρα νααααααα με το συμπάθιο στον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Τα τελευταία χρόνια είχαμε πρόβλημα με το πρωινό. Εμένα είναι γειτονάκια μου όλοι αυτοί που περάσανε και τους αγάπησα ιδιαίτερα. Τώρα έρχονται ο Γιώργος και η Φαίη. Θέλω να σας πω ότι μου έβγαζαν μία συμπάθεια από όταν ήταν στο Mega. Έπιανα τον εαυτό μου μερικές φορές να κολλάω στην εκπομπή τους και να τους βρίζω γιατί ήταν στο Mega και δεν ήταν στον ΑΝΤ1. Τώρα είναι στον ΑΝΤ1, είναι γειτονάκια και είμαστε πολύ χαρούμενοι που από Δευτέρα θα κάνουμε μια μεγάλη αγκαλιά για να τους υποδεχθούμε», είπε μες στα μέλια ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος θυμήθηκε όμως και τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Όχι ότι δεν ευχόμαστε στον Πέτρο Κωστόπουλο καλή επιτυχία. Αλλά Πέτρο, επειδή ξέρω ότι έχεις χιούμορ, η προσπάθεια μετράει και όχι το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο … Η Φαίη και ο Γιώργος θα πάνε καλά», είπε και μάλλον αν άκουγε ο Πέτρος Κωστόπουλος θα του κάθισε το κουλουράκι στο λαιμό μ’ αυτό που άκουσε!!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top