Την Μενεγάκη θέλει πρώτη καλεσμένη στο Πρωινό mou, ο Π. Κωστόπουλος

Τι συμβουλή του έδωσαν οι κόρες του;

Την Μενεγάκη θέλει πρώτη καλεσμένη στο Πρωινό mou, ο Π. Κωστόπουλος

Μετά την άρον άρον επίσπευση της πρεμιέρας του Πρωινού mou για την επόμενη Δευτέρα, ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για το νέο του εγχείρημα και τη μετακόμισή του στην πρωινή ζώνη.

Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε ότι δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα παρουσίαζε πρωινό. Ο σοφός λαός όμως πολύ σωστά λέει ποτέ μην λες ποτέ, οπότε φέτος ο Π. Κωστόπουλος θα το λουστεί.

«Ούτε στο πιο τρελό όνειρό μου. Όταν το άκουσα έμεινα άναυδος, κάγκελο. Περιέργως πώς, ούτε δέκα λεπτά αργότερα, είχα φτιαχτεί με την ιδέα. Ήταν σαν ξαφνικός, απρόοπτος έρωτας. Περίεργο το πώς έγινε, ακόμη δεν το έχω ερμηνεύσει πώς λειτούργησε το μυαλό μου», είπε και μας έδωσε μια ιδέα από το τι θα δει το γυναικείο κοινό του από αυτόν.

«Οι γυναίκες που βλέπουν κάθε πρωί τηλεόραση, σίγουρα δε θέλουν να τις ταράζω με τίποτα φωνές ή με δυσοίωνα νέα. Θέλουν τρυφερότητα, χιούμορ, να ξέρουν τι γίνεται στον κόσμο και να διαμορφώνουν άποψη και να έχουν ένα καλό, χαμογελαστό ξεκίνημα στη μέρα τους. Και συνταγές μαγειρικής», είπε.

Οι δικές του πάντως γυναίκες όταν άκουσαν τα νέα για το πρωινό έσκασαν στα γέλια.

«Οι κόρες μου όταν έμαθαν ότι θα παρουσιάζω το πρωινό γέλαγαν. Μου είπαν ότι χάρηκαν γιατί όποτε θα έχουν αργία στο σχολείο θα με βλέπουν επιτέλους live. Ακόμα γελάνε! Με ρωτάνε αν θα μαζέψω τη γλώσσα μου! Να, αυτό το θεωρώ συμβουλή», είπε.

Φυσικά και ο Πέτρος Κωστόπουλος δε θα αντισταθεί και θα μπει στην κουζίνα για να μαγειρέψει, ενώ αποκάλυψε και ποιους θα ήθελε για πρώτους καλεσμένους στο πρωινό.

«Θα ήθελα να έρθουν στην εκπομπή ο Τσίπρας, η Μενεγάκη και η Rihanna γιατί έχω μάθει ότι έχει … ελληνικές ρίζες. Τη Rihanna θα την ήθελα και συμπαρουσιάστρια, αλλά τα μιλάει σπαστά. Αλλά, έχει όλα τα προσόντα που χρειάζεται», τόνισε.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν έκρυψε επίσης ότι έχει μεγάλο άγχος για την εκπομπή, ενώ τόνισε ότι πια ευτυχισμένο τον κάνει μόνο η οικογένειά του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top