Στον Άρειο Πάγο για τις κλωτσιές της Χρυσής Αυγής η ΕΣΗΕΑ

Τι επισημαίνει στην αναφορά της

Αναφορά στον Άρειο Πάγο έκανε η ΕΣΗΕΑ, με αφορμή τους προπηλακισμούς εργαζομένων στα ΜΜΕ από βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όπως για παράδειγμα οι κλωτσιές και οι σπρωξιές του Ηλία Κασιδιάρη έξω από τα δικαστήρια της Ευε��πίδων.

«Η απαράδεκτη συμπεριφορά τους, οι ύβρεις και οι απειλές που εκτοξεύθηκαν εναντίον συγκεκριμένων δημοσιογράφων και Μέσων, που σαφώς έχουν στοχοποιηθεί και η εικόνα που μεταφέρθηκε σε όλο τον κόσμο από τα διεθνή Πρακτορεία, προκαλεί αγανάκτηση αλλά και ανησυχία για το μέλλον, για τη Δημοκρατία που εμείς υπηρετούμε με σεβασμό και για το δικαίωμα στην ενημέρωση όλων των πολιτών», γράφει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης στην αναφορά του προς την κα. Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Και η αναφορά καταλήγει: «το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, εκφράζοντας τον προβληματισμό και την ανησυχία των δημοσιογράφων από αυτές τις συμπεριφορές, ζητεί την προστασία των μελών μας και τις περαιτέρω ενέργειές σας για την αντιμετώπιση του προ��λήματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top