Νάντια Μπουλέ: «μέχρι τα 40, θέλω να έχω βρει έναν σύντροφο ζωής»

Τι... deadline και προϋποθέσεις βάζει η παρουσιάστρια;

Νάντια Μπουλέ: «μέχρι τα 40, θέλω να έχω βρει έναν σύντροφο ζωής»

Χρονικό ορίζοντα δεκαετίας βάζει στα προσωπικά της η Νάντια Μπουλέ, που εξομολογείται ότι μέχρι τα 40 θέλει να έχει βρει τον σύντροφο της ζωής της!

«Νομίζω ότι στα 40 θα μου έχει ξυπνήσει η ανάγκη για οικογένεια, που τώρα μου λείπει. Σίγουρα, όμως, θα ήθελα να έχω βρει έναν σύντροφο ζωής», λέει η νεαρή παρουσιάστρια, που έχει στη διάθεσή της... μπόλικο χρόνο η Νάντια, μιας και πριν από λίγες μέρες μπήκε στα 29.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου. Κι αυτό είναι κάτι που μου καταλόγιζαν πάντα - το ότι δεν μιλούσα ποτέ ανοιχτά ή δεν σχολίαζα πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν χρειάζεται να αρνείσαι έναν άνθρωπο που υπάρχει στη ζωή σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και να μιλάς για αυτό. Μόνη μου είμαι, δεν είμαι με κάποιον για να σου πω τι θα κάνω τώρα, αλλά σίγουρα θα προστατέψω όσο μπορώ την προσωπική μου ζωή», συνεχίζει η Νάντια.

Όσο για το ποιός είναι ο ιδανικός για την παρουσιάστρια;
«Δεν με φαντάζομαι με 50άρη ή 20άρη. Δεν υπάρχουν “ιδανικά” και “μη ιδανικά”, γιατί πολλές φορές έχω εκπλαγεί κι εγώ με κάποιες επιλογές που έκανα στο παρελθόν, αλλά και από επιλογές που έκαναν δικά μου πρόσωπα. Αυτά συμβαίνουν. Γι’ αυτό έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον ο έρωτας, γιατί μας εκπλήσσει και μας πάει αλλού», απαντά η ίδια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top