Ε. Ζησάκης: «Στην Ιταλία έφτασα στο σημείο να ζω στους δρόμους»

«Έμπαινα στις αυλές και έκλεβα καρύδια»

Ε. Ζησάκης: «Στην Ιταλία έφτασα στο σημείο να ζω στους δρόμους»

Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν σπούδαζε Ιατρική στην Ιταλία, μίλησε ο Ευθύμης Ζησάκης που από τη νέα σεζόν θα κάθεται στον καναπέ του «Μες στην Καλή Χαρά».

«Μου είχαν μείνει ελάχιστα χρήματα και δεν μπορούσα να πληρώνω πια το ενοίκιο. Όλα μου τα πράγματα χωρούσαν σε μια βαλίτσα και για ένα μικρό διάστημα έμενα στον δρόμο. Έμπαινα κρυφά στις αυλές και μάζευα καρύδια για την Ελλάδα, οπότε κάποια στιγμή κάθισα και σκέφτηκα πόσο λογικό ή μάλλον παράλογο ήταν αυτό που έκανα», είπε.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι όνειρό του ήταν να γίνει γυναικολόγος, όμως το εγκατέλειψε όταν είδε τα δύσκολα και αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Το μέλλον σου το προσαρμόζεις εσύ όπως θες. Εσύ πρέπει να το κατακτήσεις και όχι αυτό εσένα. Τη χαρά δεν την χάνω ποτέ. Είναι ασπίδα εναντίον όλων των προβλημάτων, ακόμα και προβλημάτων υγείας. Θεωρώ πάντως ότι τι επάγγελμα που ήθελα να κάνω συνδέεται άμεσα με αυτό που έκανα. Ο ηθοποιός είναι ο γιατρός του πνεύματος, της ψυχής. Έχουν και τα δύο στον πυρήνα τους τον άνθρωπο», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top