Όλγα Λαφαζάνη: Είπε «ναι» σε πρωινή εκπομπή!

Η απόφαση να μετακομίσει στις Σέρρες με τον σύζυγό της

Όλγα Λαφαζάνη: Είπε «ναι» σε πρωινή εκπομπή!
​Για την τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε και την απόφασή της να μετακομίσει στις Σέρρες με τον σύζυγό της μίλησε σε συνέντευξή της η Όλγα Λαφαζάνη.

«Η πρόταση στον Νίκο, να αναλάβει τη θέση προπονητή στην ομάδα μπάσκετ Ίκαροι Σερρών έγινε στις αρχές του καλοκαιριού. Στο παρελθόν του είχε ξαναγίνει πρόταση εκτός Αθήνας, αλλά τότε εγώ μόλις είχα γεννήσει και τον είχα παρακαλέσει να αρνηθεί και να μείνει στην Αθήνα. Δεν μπορούσα να του ζητήσω δεύτερη φορά να μην κυνηγήσει το όνειρό του» είπε η Όλγα.

Είπε «ναι» σε πρωινή εκπομπή

Η απόφασή της της έφερε γούρι τη στιγμή που αποφάσισε να ακολουθήσει τον σύζυγό της στις Σέρρες, αφού ήρθε μια νέα επαγγελματική πρόταση από τον σταθμό Δίκτυο. «Με φώναξε η Μαρία Αραμπατζή, η διευθύντρια του σταθμού, και μου ζήτησε να παρουσιάσω το πρωινό πρόγραμμα. Ήταν για μένα πολύ ευχάριστο και τιμητικό» είπε.

Η παρουσιάστρια είχε δυο ακόμα αξιόλογες προτάσεις, τις οποίες όμως απέρριψε. Η πρώτη αφορούσε στη συμμετοχή της στο «Dancing with the stars 4» και η δεύτερη να αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής στο νέο κανάλι E Tv.

«Δυσκολεύτηκα αρκετά, αλλά ο καθοριστικός παράγοντας που με έκανε να πάρω αυτή την απόφαση ήταν η κόρη μου η Αλεξάνδρα, πέραν φυσικά του Νίκου. Αν έμενα στην Αθήνα θα δούλευα 10-12 ώρες την ημέρα, οπότε δεν θα έβλεπα τη μικρή, η οποία δεν θα έβλεπε ούτε τον πατέρα της» υποστήριξε.

Ενώ τόνισε πως «το κάναμε για την οικογένειά μας. Πιστεύω ότι στη ζωή αυτό που αξίζει είναι η φιλία και η οικογένεια. Οι δουλειές έρχονται και παρέρχονται. Για μένα μεγαλύτερη σημασία έχει να είναι δεμένη η οικογένειά μου».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top