​Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Προδοσία

Τι θα δείτε την Δευτέρα στην σειρά του STAR

​Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Προδοσία

​Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Star «Προδοσία» και αυτή την εβδομάδα.

Η ατμόσφαιρα στο σπίτι του Αλί είναι εκρηκτική, όταν ο ίδιος φέρνει την Καρολίν. Παραδομένος στο ανεξέλεγκτο πάθος δεν συνειδητοποιήσει το τι πρόκειται να γίνει. Ο άλλοτε υποδειγματικός άντρας έχει παραδοθεί στον έρωτα του για την πανέμορφη Δανέζα, Καρολίν, η οποία κατάφερε να πραγματοποιήσει τον στόχο της και να μετακομίσει σπίτι του.

Η πρώτη συνάντηση της Καρολίν με την οικογένεια και τα παιδιά του Αλί έχει ολέθριες συνέπειες, αφού εκείνα ποτέ δεν πρόκειται να την ανεχτούν.

Ο Μετέ και η Μπερίν είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την παραμονή της ερωμένης του πατέρα τους, η οποία έγινε αιτία να μπει η μητέρα τους φυλακή στο σπίτι τους, όμως ο ίδιος έχει άλλη άποψη.

Η Χασεφέ πείθει τα εγγόνια της να την ακολουθήσουν στο σπίτι του θείου τους, Κεμάλ, όμως πολύ σύντομα καταλαβαίνουν ότι εκεί είναι ανεπιθύμητα.

Η Μπερίν «τρελαίνεται», όταν μαθαίνει ότι η μητέρα της είναι στο αναρρωτήριο και δεν μπορεί να την βοηθήσει. Αποφασίζει να πάρει πρωτοβουλία για να την προστατεύσει, μια απόφαση που θα της προκαλέσει μεγάλα προβλήματα.

Η έναρξη της αποχής στο πανεπιστήμιο φέρνει αντιμέτωπους τον Αχμέτ και τον Κουρσάτ. Η ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές με τις αντίθετες απόψεις οξύνεται με αποτέλεσμα να εμπλακεί και η Μπερίν. Η οικειότητα της Μπερίν με τον Αχμέτ αποτελεί για τον Κουρσάτ «κόκκινο πανί». Η Τζεμιλέ βλέπει ξανά τα παιδιά της!

Επιτέλους έρχεται η μέρα που η Τζεμιλέ θα συναντήσει ξανά τα παιδιά της. Το βλέμμα όμως του 5χρονου Οσμάν θα την κάνει να καταλάβει το μαρτύριο που περνούν τα παιδιά στο σπίτι. Τα δρώμενα αυξάνουν ακόμα περισσότερο την οργή του Μετέ και σπρώχνουν την Αϊλίν περισσότερο προς τον Σονέρ.
Μετά την ταλαιπωρία η Τζεμιλέ επιστρέφει στο σπίτι της, όμως οι προσδοκίες της να βρει την αγάπη και την θαλπωρή πέφτουν στο κενό, αφού «πιάνει» τον άντρας της στην αγκαλιά της ερωμένης του. Τους πετάει έξω από το σπίτι, όμως η αδίστακτη Καρολίν αφήνει κάτι πίσω της που θα πλήξει ανεπανόρθωτα την γυναικεία υπερηφάνεια της Τζεμιλέ…

Ο Αλί και η Καρολίν θα βρουν πιο σύντομα από ότι περίμεναν την βοήθεια που χρειάζονται. Μια βοήθεια που δεν εκπλήσσει κανέναν μέσα στην οικογένεια, αλλά γίνεται αιτία να κάνει και η Χασεφέ την επιλογή της…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top