Με μια βαλίτσα στο χέρι η Ε. Παπαβασιλείου

Τι λέει για το reality καλλιστείων που παρουσιάζει

Με μια βαλίτσα στο χέρι η Ε. Παπαβασιλείου

Παγκράτι – Κολιάτσου έχει κάνει η Έλενα Παπαβασιλείου τη διαδρομή Ελλάδα – Κύπρο, μιας και παρουσιάζει στην Κύπρο ένα reality σχετικό με τα καλλιστεία στη Μεγαλόνησο.

«Είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι. Ουσιαστικά παρουσιάζω τα καλλιστεία, μόνο που εκτυλίσσονται σε περισσότερα από ένα επεισόδια. Έτσι θα μπορέσει το κοινό να γνωρίσει καλύτερα τις υποψήφιες και αυτές να αναδείξουν την προσωπικότητά τους και τα ταλέντα τους», είπε.

Όπως αποκάλυψε η Έλενα, όλα έγιναν πολύ ξαφνικά και πήρε σχεδόν αμέσως την απόφαση να παρουσιάσει τα κυπριακά καλλιστεία, αφού της φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

Τα καλλιστεία θα ολοκληρωθούν σε οχτώ επεισόδια, ενώ έχουν ήδη προβληθεί τα δύο πρώτα. Μάλιστα όπως αποκάλυψε η Έλενα το κλίμα είναι αρκετά ηλεκτρισμένο ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, ενώ ο ανταγωνισμός έχει πιάσει κόκκινο.

Όσο για τις εξελίξεις στα τηλεοπτικά, η Έλενα Παπαβασιλείου δε θέλησε να τοποθετηθεί. Παραδέχθηκε ότι ξαφνιάστηκε με το άκουσμα του ονόματος του Π. Κωστόπουλου στο πρωινό του Mega, παρ’ όλ’ αυτά θα δει τα δύο πρωινά και μετά θα κρίνει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top