Ο Γ. Καπουτζίδης επιστρέφει στην tv με νέο σίριαλ

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα σειρά που θα υπογράφει

Ο Γ. Καπουτζίδης επιστρέφει στην tv με νέο σίριαλ

Μπορεί ο Γιώργος Καπουτζίδης να είχε πει πριν λίγους μήνες ότι δεν θέλει να γράψει σενάριο για τηλεοπτικό σίριαλ και ότι το μεγάλο του όνειρο είναι ο κινηματογράφος, τελικά όμως τα σχέδιά του άλλαξαν.

Έτσι, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος ετοιμάζει μια νέα τηλεοπτική σειρά που ευελπιστεί να γίνει επιτυχία όπως οι «Σαββατογεννημένες» και το «Παρά πέντε».

«Έχω ��κοπό να ετοιμάσω μια δουλειά για την τηλεόραση, απλώς επειδή είναι μια δουλειά, η οποία θα βγει αν όλα πάνε καλά τον Οκτώβριο του 2014 και είναι πολύ νωρίς ένα χρόνο πριν να μιλάμε γι’ αυτήν. Αλλά ναι, έχω συζητήσει με το Mega για μία δουλειά που θα ήθελα πάρα πολύ να γίνει και μακάρι να γίνει», είπε ο Γιώργος.

Μάλιστα παραδέχθηκε ότι η απόφασή του αυτή ήταν λίγο ξαφνική, αλλά χάρηκε που την πήρε.

«Ήταν πολύ αυθόρμητη η απόφασή μου να γράψω ένα σίριαλ. Το πρότεινα εγώ στο κανάλι και δεν έγινε μετά από πίεση. Δεν εγκαταλείπω το όνειρό μου να γράψω κάτι για τον κινηματογράφο, όμως την αγαπώ πολύ την τηλεόραση και έχω την αίσθηση ότι επειδή είμαι ένας άνθρωπος που πέτυχε μέσα από την τηλεόραση και μου έδωσε πολλά, θα ήθελα να κάνω κι εγώ ότι μπορώ καλύτερο για την τηλεόραση και για όλους αυτούς τους ανθρώπους που μου λένε ότι βλέπουν αυτές τις σειρές μου και τους άρεσαν πολύ», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top