Spiegel: Η Χρυσή Αυγή απειλεί δημοσιογράφους για αποκαλύψεις εναντίον της

Διαβάστε το δημοσίευμα του περιοδικού

​Με έναν δυνατό τίτλο κυκλοφόρησε το γερμανικό Spiegel σήμερα. Μετά τις μηνύσεις της Χρυσής Αυγής κατά συγκεκριμένων δημοσιογράφων για τις αποκαλύψεις που έκαναν σχετικά με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, το περιοδικό έχει τίτλο: «Επιθέσεις ακροδεξιών εξτρεμιστών: Έλληνες νεοναζί απειλούν δημοσιογράφους».

Το δημοσίευμα κάνει λόγο πως η Μαρία Ψαρρά, η δημοσιογράφος του Έθνους η οποία έφερε στη δημοσιότητα συνέντευξη από πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής που περιέγραψε το ακροδεξι�� κόμμα, βρίσκεται μέσα στους 14 δημοσιογράφους, που έχει μηνύσει η Χρυσή Αυγή.

Ακόμα, γράφει: «Η δημοσιογράφος είπε στο Spiegel Online από αδιευκρίνιστη περιοχή πως μετά την δημοσιοποίηση της συνέντευξης πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής, αυτή και ένας συνάδελφος της δέχονται απειλές από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Το κόμμα θεώρησε πρόκληση την συνέντευξη, καθώς προέρχεται από πρώην μέλος του κόμματος που ανήκει ο δολοφόνος Γιώργος Ρουπακιάς. Το κόμμα έχει αρνηθεί την οποιαδήποτε ανάμιξη του στο έγκλημα και υποστηρίζει πως η συνέντευξη είναι ψεύτικη».