Η Προδοσία: Στης φυλακής τα σίδερα η Τζεμιλέ

Τι θα συμβεί στο αποψινό, 9ο επεισόδιο στο STAR

​H Kαρολίν, αν και είχε υποσχεθεί στον Αλί ότι θα αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον της Τζεμιλέ και ότι θα την απαλλάξει, τελικά δεν το κάνει, με αποτέλεσμα η δεύτερη να κριθεί προφυλακιστέα και να οδηγηθεί στη φυλακή.

Η Τζεμιλέ σε κατάσταση σοκ περνάει τις πύλες της φυλακής και πολύ σύντομα έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα που επικρατεί στον κόσμο πίσω από τα σίδερα.

Η γιαγιά Χασεφέ και τα παιδιά βρίσκονται σε απόγνωση και δεν ξέρουν σε ποιον να στηριχτούν για να βρουν τη βοήθεια, που χρειάζονται.

Η Μπερίν προσπαθεί να βοηθήσει τη μητέρα της να αποδείξει την αθωότητά της και βασίζεται στη βοήθεια, που της προσφέρει ο Αχμέτ. Η απόφασή της αυτή όμως εγκυμονεί κινδύνους, τους οποίους η ίδια αγνοεί.

Η Καρολίν αρνείται να συνεργαστεί ώστε να αθωωθεί η Τζεμιλέ και προκαλεί την οργισμένη αντίδραση του Αλί. Παράλληλα θέτει τους όρους της προκειμένου να τον αποκτήσει...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ 18:45 ΣΤΟ STAR.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top