Ερωτευμένος με Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια Τούρκος πρωταγωνιστής

Κάνε κλικ για να δεις ποιος βρήκε το… κισμέτ του στην Ελλάδα

Ερωτευμένος με Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια Τούρκος πρωταγωνιστής

Ο Μπουράκ Χακί μπορεί να έκανε πολλές Ελληνίδες να καρδιοχτυπήσουν όταν προβαλλόταν στην ελληνική τηλεόραση η σειρά «Κισμέτ», όμως μία είναι αυτή που κατάφερε να του κλέψει την καρδιά.

Ο λόγος για τη Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια Λία Παπαδάκη που οι φήμες θέλουν να είναι η νέα σύντροφος του Τούρκου ηθοποιού.

Όλο και πληθαίνουν οι κοινές τους φωτογραφίες που ενισχύουν τις φήμες αυτές. Αν μάλιστα θυμηθούμε ότι ο Μπουράκ Χακί είχε πει για τις Ελληνίδες ότι είναι οι πιο ωραίες γυναίκες, τότε είναι πολύ πιθανόν οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία στη συμπρωτεύουσα να είναι και αληθινές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός βρίσκεται πολύ συχνά στη Θεσσαλονίκη για τα μάτια της καλής του και η παρουσιάστρια ταξιδεύει σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη για να βρεθεί μαζί του.

Ούτε ο Μπουράκ Χακί, αλλά ούτε και η παρουσιάστρια επιβεβαιώνουν ή διαψεύδουν το ειδύλλιο. Και οι δύο είναι χαμηλών τόνων και δεν θέλουν μιλούν για τη σχέση τους.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας στη Θεσσαλονίκη και από τότε είναι αχώριστοι και μάλιστα αυτές τις μέρες, ο Μπουράκ Χακί βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top