Γνωστός ηθοποιός έφυγε από ριάλιτι και... έβαλε τα κλάματα!

Δες ποιός ζήτησε να αποχωρήσει και... «λύγισε»

Γνωστός ηθοποιός έφυγε από ριάλιτι και... έβαλε τα κλάματα!

Κάθε άλλο παρά σκληρό καρύδι αποδείχθηκε ο «ιππότης της ασφάλτου», David Hasselhoff, που έβαλε τα κλάματα επειδή... αποχώρησε από ριάλιτι!

Ο 61χρονος ηθοποιός συμμετείχε στο γερμανικό «Big Brother» με celebrities και ξάφνιασε τους πάντες όταν ανακοίνωσε ότι θέλει να φύγει. Βλέπεις, το ριάλιτι μόλις άρχισε και, για την ακρίβεια, μετρά 5 ημέρες on air!

David Hasselhoff

Ο Hasselhoff επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους, καθώς ο 86χρονος πατέρας του, που πάσχει από ασθένεια των πνευμόνων, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

«Όταν ήρθα εδώ, ήξερα ότι μπορώ να μείνω για όσο ο πατέρας μου είναι καλά. Τώρα δεν είναι. Θα πετάξω για Λος Άντζελες απόψε κιόλας», είπε ο ηθοποιός στους συγκατοίκους του και έβαλε τα κλάματα. Λίγη ώρα αργότερα, επιβιβάστηκε σε λιμούζινα, με προορισμό το αεροδρόμιο του Βερολίνου.

Πάντως, τηλεθεατές και δημοσιεύματα αμφιβάλλουν για το επιχείρημα του Hasselhoff: μάλιστα, κάποιοι λένε ότι ο ηθοποιός και η παραγωγή δεν τα βρήκαν στα οικονομικά, ενώ άλλοι πως η παραμονή του στο «Βig Brother» για σύντομο χρονικό διάστημα είχε συμφωνηθεί από πριν και έγινε για διαφημιστικούς λόγους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top