Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην «Προδοσία» μετά την πρεμιέρα

Σήμερα στις 18:45, στο Star, η μεγάλη αποκάλυψη!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην «Προδοσία» μετά την πρεμιέρα

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα επιφυλάσσει και σήμερα η «Προδοσία», η νέα σειρά τουρκικής παραγωγής που έκανε πρεμιέρα στο Star το βράδυ της Κυριακής και από σήμερα θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 18:45, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Μάρα Ζαχαρέα και σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Στα δύο πρώτα επεισόδια, είδαμε την οικογένεια Ακαρσού: ο Αλί, ο πατέρας, είναι καπετάνιος και λείπει διαρκώς από την Κωνσταντινούπολη και την 5μελή οικογένειά του. Όταν επιστρέφει μετά από ένα μακρινό ταξίδι, ο Αλί είναι ιδιαίτερα ανήσυχος, γεγονός, που δεν περνάει απαρατήρητο από κανέναν, ενώ τα προβλήματα του γιού του στο σχολείο γίνονται αφορμή για καβγάδες. Η σύζυγος του καπετάνιου, Τζεμιλέ, πως είναι τέλεια, όλα φαίνονται πως είναι ίδια, όπως πάντα. Κάτι όμως έχει αλλάξει και ο Αλί Η Τζεμιλέ προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες αλλά όλα αλλάζουν αμετάκλ��τα όταν βρίσκει ένα γράμμα, σε άλλη γλώσσα, στο σακάκι του.

Στο σημερινό επεισόδιο, η αποκάλυψη του γράμματος θα ταράξει την οικογένεια Ακαρσού, με την Τζεμιλέ να ζητά από τον Αλί να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνη και την ερωμένη του, την αεροσυνοδό Καρολίν. Το ίδιο όμως θα ζητήσει και η σέξι Καρολίν, που τον αναζητά και θα τηλεφωνήσει στην εταιρεία...

Τα δύο πρώτα επεισόδια της «Προδοσίας» εντυπωσίασαν και το ελληνικό κοινό, όπως εξάλλου συμβαίνει και στις άλλες 21 χώρες στις οποίες προβάλλεται η σειρά: σύμφωνα με την AGB, στο σύνολο η τηλεθέαση ήταν 14,3% και στις ηλικίες 15 – 44 11,3%.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top