«LIVE U»: τη Δευτέρα στις 10:00 κάνει πρεμιέρα η Πόπη Τσαπανίδου

ΔΕΙΤΕ τι είπε ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

«LIVE U»: τη Δευτέρα στις 10:00 κάνει πρεμιέρα η Πόπη Τσαπανίδου

Πρώτη ανάρτηση: 15/09/2013, 23:33

Πρεμιέρα κάνει την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου η Πόπη Τσαπανίδου με την εκπομπή της «LIVE U» στις 10:00 το πρωί στο STAR!

Λίγες ώρες πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της λοιπόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε στον «αέρα» του STAR και συγκεκριμένα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Κυριακής με τον Παναγιώτη Στάθη.

Για πρώτη φόρα στην ελληνική τηλεόραση οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρεμβαίνουν ζωντανά στην εκπομπή «LIVE U»!

Για αυτήν την πολύ πρωτότυπη ιδέα της μίλησε η Πόπη Τσαπανίδου:

«Είναι μια απλή ιδέα στη σύλληψή της, αλλά την υλοποιήσαμε, νομίζω, πρώτοι. Είναι μια ιστοσελίδα, λοιπόν, που δημιουργήσαμε για να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας, την δύναμη της άποψης των ανθρώπων του Ίντερνετ. Γιατί εμείς οι άνθρωποι του Ίντερνετ είμαστε υπολογίσιμη δύναμη. Τι κάνουμε λοιπόν; Ανοίγουμε μια ιστοσελίδα, όπου αν πληκτρολογήσετε αυτή τη στιγμή www.liveu.gr θα δείτε ότι είναι υπό κατασκευή η σελίδα. Αύριο το πρωί όμως, στις 10, στη πρεμιέρα μας θα έχει ανοίξει και θα περιμένει τα σχόλια του κόσμου. Στη σελίδα αυτή θα μπορεί ο καθένας να δει όλα τα social media αλλά και ένα παράθυρο διαλόγου, που έχουμε ανοίξει εμείς για να μπορεί να μπει κανείς χωρίς να δώσει τα στοιχεία του και να στείλει τις προτάσεις του, την άποψή του, το σχόλιό του, το υλικό που έχει στη διάθεσή του, την ώρα μάλιστα που θα παρακολουθεί και την εκπομπή live! Αν δηλαδή είναι στο σπίτι του και θέλει να συζητήσει κάτι που βλέπει στην εκπομπή με άλλους μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή τη πλατφόρμα διαλόγου. Αν φύγει από το σπίτι του και βγει στο δρόμο θα μπορεί να έχει την εκπομπή στο… χέρι του! Στο κινητό του τηλέφωνο θα μπορεί να βλέπει αποσπάσματα της εκπομπής που θα ανεβαίνουν εκείνη την ώρα».

Η τρίωρη εκπομπή που θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10:00, θα είναι ενημερωτική, θα έχει ζωντανές συνδέσεις από όλα τα μέρη της χώρας για να αναδείξει τους ανθρώπους, που μπορούν να γίνουν παράδειγμα για όλους μας και να μεταδώσει τον παλμό της επικαιρότητας αλλά και μια διαφορετική εικόνα της ελληνικής πραγματικότητας.

Στο high tech σκηνικό η Πόπη Τσαπανίδου θα φιλοξενεί τους αρμόδιους φορείς της δημόσιας ζωής για να συζητήσουν τα θέματα της δύσκολης επικαιρότητας, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής καλεσμένος θα είναι ο υφυπουργός Παιδείας, ο κύριος Συμεών Κεδίκογλου, όπως αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια:

«Με τα σχολεία να είναι σε απεργίες θα έχουμε τον υφυπουργό Παιδείας και θα περιμένουμε τις ερωτήσεις των τηλεθεατών! Θέλω να κάνω τις λιγότερες ερωτήσεις εγώ».

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top