«Η προδοσία» κάνει πρεμιέρα απόψε στο STAR με τα δύο πρώτα επεισόδια!

Καθημερινά θα προβάλλεται πριν το κεντρικό δελτίο στις 18:45

«Η προδοσία» κάνει πρεμιέρα απόψε στο STAR με τα δύο πρώτα επεισόδια!

​Η νέα δραματική σειρά τουρκικής παραγωγής 2010 – 2013 (Oyle Bir Gecer Zaman Ki) «Η προδοσία» , κάνει πρεμιέρα στο Star την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου με τα 2 πρώτα επεισόδια.

Περίληψη 1ου & 2ου επεισοδίου

Ο Αλί Ακαρσού είναι καπετάνιος και συνεχώς λείπει από την Κωνσταντινούπολη και την 5μελη οικογένειά του.

Η σύζυγός του Τζεμιλέ, είναι αυτή, που κρατάει ενωμένη την οικ��γένεια και στηρίζει τον σύζυγό της και τα τέσσερα παιδιά της, την Μπερίν, φοιτήτρια νομικής, την Αϊλίν και τον Μετέ, που πηγαίνουν στο λύκειο και τον ζωηρό 5χρονο Οσμάν.

Μετά από μια μεγάλη απουσία και ένα μακρινό ταξίδι, ο Αλί επιστρέφει. Όλα φαίνεται πως είναι τέλεια, όλα φαίνονται πως είναι ίδια, όπως πάντα. Κάτι όμως έχει αλλάξει και ο Αλί είναι ιδιαίτερα ανήσυχος, γεγονός, που δεν περνάει απαρατήρητο από κανέναν. Τα προβλήματα του Μετέ στο σχολείο γίνονται η αφορμή για μια σειρά από καυγάδες και φασαρίες. Η Τζεμιλέ προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες αλλά όλα αλλάζουν αμετάκλητα όταν βρίσκει ένα γράμμα, σε άλλη γλώσσα, στο σακάκι του Αλί

«Η προδοσία» με τον πρωταγωνιστή της σειράς, τον Ερκάν Πετεκάγια, προβάλλεται σε 21 χώρες, ενώ μόνο στην Τουρκία κατάφερε να κερδίσει 35 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Στην Ελλάδα η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00 το βράδυ, ενώ καθημερινά οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να το βλέπουν το απόγευμα πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 7 παρά τέταρτο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top