Σαρώνει σε τηλεθέαση το σίριαλ «Η Προδοσία» στην Τουρκία

Στην Ελλάδα κάνει πρεμιέρα στο STAR στις 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Σαρώνει σε τηλεθέαση το σίριαλ «Η Προδοσία» στην Τουρκία

Πρώτη ανάρτηση: 14/09/2013, 22:44

Σε 21 χώρες προβάλλεται το τουρκικό σίριαλ «Η προδοσία» με τον πρωταγωνιστή της σειράς, τον Ερκάν Πετεκάγια να αναδεικνύεται σε sex symbol! Μόνο στην Τουρκία το παρακολο��θούν 35 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Ο Ερκάν Πετεκάγια έχει μεγάλο fan club με τις γυναίκες να τον κυνηγούν όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Ο ρόλος που απογείωσε την καριέρα του ήταν αυτός στη σειρά «Προδοσία που θα μεταδώσει το STAR από την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

Υποδύεται τον καπετάνιο Αλί Ακαρσου που είναι υπόδειγμα πατέρα και συζύγου. Μέχρι τη στιγμή που στη ζωή του μπαίνει η ξανθιά Κάρολιν και φέρνει τα πάνω κάτω.

Σε αντίθεση με τη σειρά ο ηθοποιός στην προσωπική του ζωή είναι ο άντρας που ονειρεύεται κάθε γυναίκα. Πιστός, παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού δηλώνει σε κάθε του συνέντευξη ότι έχει μάτια μόνο για τη γυναίκα του ....

Ο Ερκάν Πετεκάγια εκτός από ηθοποιός έχει αποδείξει ότι θα μπορούσε να κάνει και καριέρα τραγουδιστή. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι σε κάθε εκπομπή που τον καλούν τον βάζουν και να τραγουδήσει ενώ οι παρουσιάστριες δεν χάνουν την ευκαιρία να φλερτάρουν μαζί του.

Στην Ελλάδα η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00 το βράδυ ενώ καθημερινά οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να το βλέπουν το απόγευμα πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 7 παρά τέταρτο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top