Νέα στοιχεία στην υπόθεση του θανάτου του δημοσιογράφου Χαρ. Ξεκουκουλωτάκη

Τι απαντά η αστυνομία του Brighton;

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του θανάτου του δημοσιογράφου Χαρ. Ξεκουκουλωτάκη

​Το άψυχο σώμα του δημοσιογράφου Χαράλαμπου Ξεκουκουλωτάκη ανασύρθηκε από τον πάτο ενός γκρεμού στην περιοχή Beachy Head στο Eastbourne αναφέρει σε ενημέρωση της η αστυνομία του Brighton, δίνοντας έτσι νέα στοιχεία στην υπόθεση του θανάτου του που έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΤΑΚΗΣ ΤΟΠΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ 1.jpg

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει στη δημοσιότητα η βρετανική αστυνομία, ο δημοσιογράφος είχε πολλαπλά τραύματα από την πτώση, η οποία έγινε τη νύχτα της 31ης Μαρτίου, ενώ το πτώμα ανακαλύφθηκε το πρωί της επομένης. Ακόμη, προσθέτει πως στην περιοχή δεν υπήρχε κάποιο αυτοκίνητο που να δείχνει ότι ο δημοσιογράφος είχε πάει με δικό του όχημα.

EMAIL-POLICE 1.jpg

Η αστυνομία επισημαίνει ότι διεξάγεται έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν την πτώση.

Παράλληλα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ανακοίνωση ήρθε και από το Πανεπιστήμιο του Brighton που αναφέρει ότι ο Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης ήταν πολύ δημοφιλής, ο θάνατος του προκάλεσε έκπληξη σε όλους, ενώ έγινε και επιμνημόσυνη τελετή ένα μήνα μετά, την 1η Μαΐου 2013.

EMAIL-UNIVERSITY 1.jpg
Να θυμίσουμε πως σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο η χθεσινή ανακοίνωση του θανάτου του από το πανεπιστήμιο του Brighton, αφού ο δημοσιογράφος βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Απρίλιο στη Βρετανία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top