Τατιάνα Στεφανίδου: τι αποκαλύπτει για το ανανεωμένο «Μίλα»

Έκανε την γενική της πρόβα – όλα έτοιμα για την πρεμιέρα

Τατιάνα Στεφανίδου: τι αποκαλύπτει για το ανανεωμένο «Μίλα»

Την γενική πρόβα έκανε στο ολοκαίνουριο και καλόγουστο σκηνικό της η Τατιάνα Στεφανίδου, που θα επιστρέψει στις οθόνες μας με το «Μίλα» την Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, στις 16:45!

Η Τατιάνα και οι συνεργάτες της επιμελήθηκαν κάθε λεπτομέρεια και η εκπομπή θα ανοίξει την πόρτα της και θα υποδεχθεί το κοινό, για τέταρτη συνεχή χρονιά, με πρώτο καλεσμένο τον Λάκη Γαβαλά.

«Φέτος θα δείτε ένα ανανεωμένο ΜΙΛΑ, θα δείτε τα γνώριμα μονοπάτια της δικής μας θεματολογίας, θα μιλήσουμε για την επικαιρότητα, θα μιλήσουμε για ανθρώπινες ιστορίες και κοινωνικά θέματα, θα μιλήσουμε για σχέσεις, θα μιλήσουμε για μόδα και ομορφιά, θα μιλήσουμε για διακόσμηση, θα μιλήσουμε για μαγειρική. Αυτά που κάνουμε συνήθως, πιο φρέσκα, πιο ανανεωμένα. Με ένα πάρα πολύ ωραίο σκηνικό, κατά τη δική μου γνώμη, πολύ elegant, βέβαια αυτό θα το κρίνει ο κόσμος αλλά εγώ νιώθω πολύ καλά μέσα στο νέο σκηνικό», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Σχολιάζοντας την νέα ώρα προβολής, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:45, η Τατιάνα είπε: «νιώθουμε καλά που είναι απόγευμα, βγαίνουμε λίγο πιο αργά από αυτό που μας έχει συνηθίσει ο κόσμος, ελπίζουμε και θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά μας και στο 5 παρά τέταρτο με 7 παρά τέταρτο».

Το «Μίλα» υπόσχεται να γίνει η αγαπημένη μας απογευματινή παρέα, συνεχίζοντας να αναδεικνύει τα καυτά θέματα της επικαιρότητας, να παρουσιάζει ανθρώπινες ιστορίες και να συνομιλεί αποκλειστικά με διάσημους καλεσμένους!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top