ΑΥΤΟΙ είναι οι 439 που προσλήφθηκαν στη Δημόσια Τηλεόραση

Δείτε όλα τα ονόματα

ΑΥΤΟΙ είναι οι 439 που προσλήφθηκαν στη Δημόσια Τηλεόραση

Πρώτη δημοσίευση: 09/09/13, 23:17

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα όσων προσλήφθηκαν στη Δημόσια Τηλεόραση με δίμηνες συμβάσεις σύμφωνα με απόφαση που υπογράφει ο ειδικός διαχειριστής Γκίκας Μάναλης.

Η απόφαση αναφέρει:

«Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η Ανακοίνωση Πρόσληψης Προσωπικού με Α.Π. 01/2013 καταρτίσθηκε και δημοσιεύθηκε την 22 Ιουλίου 2013, ενώ ουδείς υπάλληλος απασχολείτο στο μεταβατικό φορέα. Σήμερα όμως, η Ειδική Διαχείριση έχει τεθεί σε μερική λειτουργία και έχουν καταστεί εμφανέστερες οι ανάγκες σε προσωπικό, που αφενός απασχολείται στη διαχείριση του ενεργητικού και παθητικού της περιουσίας της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε. και αφετέρου παράγει και μεταδίδει τηλεοπτικό πρόγραμμα, καθημερινά εμπλουτιζόμενο με νέες εκπομπές. Άλλωστε, μέχρι και σήμερα ο χώρος απασχόλησης των υπαλλήλων περιορίζεται στα κτήρια της Κατεχάκη και της Μουρούζη.

Τα ανωτέρω γεγονότα έχουν οδηγήσει σε επαναπροσδιορισμό των αναγκών σε προσωπικό. Κατόπιν αυτών, σε κάποιες από τις προκηρυχθείσες ειδικότητες κρίνεται αναγκαία η πρόσληψη μεγαλύτερου αριθμού προσωπικού, ενώ σε κάποιες άλλες μικρότερου, συγκριτικά προς τον αρχικώς προκηρυχθέντα, χωρίς να παραβιάζεται η σειρά κατάταξης, χωρίς να μεταβάλλονται οι ειδικότητες ούτε ο συνολικός αριθμός των προκηρυχθεισών θέσεων προσωπικού (589) της Προκήρυξης με Α.Π. 01/2013».

Δείτε στο παρακάτω link τη λίστα με όλα τα ονόματα των προσληφθέντων
proslipsisDT9-9.pdfproslipsisDT9-9.pdf

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top