ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ «Η Προδοσία» στο Star! Έρχεται το σίριαλ με τους 30 εκατομμύρια τηλεθεατές

Πότε κάνει πρεμιέρα η συγκλονιστική δραματική σειρά που σαρώνει τα βραβεία

ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ «Η Προδοσία» στο Star! Έρχεται το σίριαλ με τους 30 εκατομμύρια τηλεθεατές

Ετοιμαστείτε να… κολλήσετε στις οθόνες σας, γιατί «Η Προδοσία» στο Star, αναμένεται να σας καθηλώσει!

Πρόκειται για τη νέα τουρκική σειρά, με 30 εκατομμύρια τηλεθεατές, η οποία έχει σαρώσει σε βραβεία και προβάλλεται σε 21 χώρες.

Η Akarsu:«Προδοσία» (OYLE BIR GECER ZAMAN KI), θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Από τις 16 του μήνα θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 18:45, πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

uria2.jpg

Η ΥΠΟΘΕΣΗ:

Η σειρά, σε σκηνοθεσία Ζεϊνέπ Γκιουνάι Ταν, αφηγείται την ιστορία μιας οικογένειας στην Κωνσταντινούπολη του 1960.

Ο Αλί Αρκασού, είναι ο πατέρας και εργάζεται ως καπετάνιος. Ο γάμος του με την Τζεμιλέ του χάρισε4 παιδιά, την Μπερίν, φοιτήτρια νομικής, την Αϊλίν και τον Μετέ, που πηγαίνουν στο λύκειο και τον ζωηρό 5χρονο Οσμάν.

Αν και λείπει συνέχεια, η γυναίκα του, Τζεμιλέ, αδιαμαρτύρητα φροντίζει η απουσία του να μην γίνει αισθητή και προσπαθεί να κρατάει τις ισορροπίες της οικογένειας, Η ηρεμία της οικογένειας Αρκασού ανατρέπεται όταν ο Αλί, σε ένα από τα ταξίδια του, γνωρίζει τη γοητευτική δανέζα Καρολάιν. Νέα, ξανθιά, σαγηνευτική, είναι τόσο διαφορετική, που δεν μπορεί να αντισταθεί. Για πρώτη φορά στη ζωή του ο Αλί παραδίδεται στο πάθος, ξεχνώντας τα πάντα. Κερδίζει τον έρωτα της Καρολάιν αλλά το τίμημα θα είναι μεγάλο.

Ο Αλί επιστρέφει μετά από το μεγάλο του ταξίδι και παρόλο, που όλα φαίνονται τέλεια στην επιφάνεια, η άφιξη του προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Η Τζεμιλέ ανακαλύπτει ένα ερωτικό γράμμα και από εκείνη τη στιγμή η ζωή της οικογένειας Αρκασού αλλάζει αμετάκλητα. Η παράνομη αυτή σχέση θα οδηγήσει σιγά – σιγά στη διάλυση της οικογένειας με οδυνηρές συνέπειες για όλους. Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα σημαδέψουν βαθιά τα μέλη της οικογένειας. Τα λάθη του παρελθόντος θα ορίσουν το μέλλον τους και θα ελπίζουν πως ο χρόνος, που θα κυλήσει, θα κλείσει τις ανοιχτές πληγές τους..

ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΕ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ:

Το «Akarsu: Η Προδοσία» ξεκίνησε στην Τουρκία στις 14 Σεπτεμβρίου 2010 και ολοκληρώθηκε στις 18 Ιουνίου 2013, μετά από 3 επιτυχημένες σεζόν.

Εκτός από τα βραβεία που έλαβε, η σειρά έσπασε και τα ρεκόρ τηλεθέασης, αφού καθήλωσε, κατά μέσο όρο, 25 – 30 εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε εβδομάδα!

Ήδη, το «Akarsu: Η Προδοσία» προβάλλεται σε 21 χώρες: Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Π.Γ.Δ.Μ., Αλβανία, Βουλγαρία, Αίγυπτο, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Αφγανιστάν, Κροατία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Πακιστάν, Αλγερία, Αζερμπαϊτζάν, Κύπρο, Ιράν, Ισραήλ, Καζακστάν, Λίβανο, Μάλι και Ηνωμένα Εμιράτα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top