Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μου έχουν πάει και τόσο ρόδινα τα πράγματα στα προσωπικά μου»

«Δεν είχα και καμία ιδιαίτερα μακροχρόνια σχέση»

Την αυτοκριτική της έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, που πλέον δηλώνει πολύ πιο ώριμη τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά της.

kain1.jpg

Πλέον όπως λέει, θέλει ν΄αλλάξει κάποια πράγματα στο χαρακτήρα της:

«Δουλεύω κάποια πράγματα. Ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω την ανασφάλεια μου, και το έχω καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Ή κάποιες φορές μιλούσα χωρίς να σκεφτώ πριν. Δεν το κάνω πια».

kain2.jpg

Μιλώντας για τις αποτυχημένες σχέσεις που είχε κάνει στο παρελθόν, λέει:

«Δεν μου έχουν πάει και τόσο ρόδινα τα πράγματα με τα προσωπικά μου στο παρελθόν. Δεν είχα και καμιά ιδιαίτερα μακροχρόνια σχέση. Ήμουν σε μια πολύ μεταβατική περίοδο. Κάποιες φορές μπορεί να γινόμουν λίγο πιεστική, κάποιες άλλες πιο αγχωτική ή πιο αδιάφορη. Όντως έχω κάνει λάθη, και έχω μάθει απ΄αυτά».

kain3.jpg

Τέλος, αναφερόμενη στη δημοσιοποίηση της προσωπικής της ζωής, λέει:

«Δεν έχω στήσει ποτέ παπαράτσι φωτογραφία με τη σχέση μου, δεν μιλάω ποτέ ανοιχτά για τη σχέση μου, δεν έχω εκθέσει ποτέ τον άνθρωπο μου. Καθένας μπορεί να τα λέει διαφορετικά. Τώρα αν πας στη Μύκονο και βγεις στα σοκάκια, εννοείται πως εκεί ξέρει ότι θα έχει φωτογράφους. Συνειδητά πας με το σύντροφο σου εκεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top