Η Ζ. Κουτσελίνη αναλαμβάνει… κόουτς της Κ. Σπυροπούλου

Την έβαλε σε σκληρή προπόνηση για να γίνει η νέα Μενεγάκη

Η Ζ. Κουτσελίνη αναλαμβάνει… κόουτς της Κ. Σπυροπούλου

Το ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλει όσο τίποτε άλλο να παρουσιάσει τη δική της εκπομπή είναι γνωστό. Γνωστό είναι επίσης ότι το κορίτσι θέλει ακόμα πολύ δουλειά για να κατακτήσει το όνειρό της και να γίνει η νέα… Ελένη Μενεγάκη της ελληνικής τηλεόρασης. Για το λόγο αυτό ο Alpha έβαλε τα μεγάλα μέσα και επιστράτευσε τη Ζίνα Κουτσελίνη, ώστε να αναλάβει την προπόνηση της… wannabe παρουσιάστριας.

Η Ζίνα Κουτσελίνη, ως νέα υπεύθυνη ψυχαγωγικού του Alpha καλείται τώρα να μάθει στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όλα τα μυστικά της τηλεόρασης, να τις δώσει τις σωστές συμβουλές και κατευθύνσεις, ώστε να καταφέρει να αναλάβει τη δική της εκπομπή.

Από τα χέρια της άλλωστε έχουν περάσει όλες σχεδόν οι παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Από την Ελένη Μενεγάκη, μέχρι τη Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καραβάτου.

Φέτος λοιπόν, μιας και θα είναι υπεύθυνη για το «Μες στην καλή χαρά», θα φροντίσει ώστε η… προπόνηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να αποδώσει και τελικά η ξανθιά παρουσιάστρια να αναβαθμιστεί σημαντικά, όπως άλλωστε επιθυμεί και ο Alpha.

Αποστολή της Ζίνας Κου��σελίνη θα είναι να μεταμορφώσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε παρουσιάστρια πρώτης γραμμής, κάτι που εκείνη το παίζει στα δάχτυλα.

Αρκετοί μάλιστα είναι αυτοί που δεν αποκλείουν η Κωνσταντίνα να αποκτήσει αναβαθμισμένο ρόλο και στην ίδια την εκπομπή, μιας και οι σχέσεις της Ζίνας Κουτσελίνη με την Κατερίνα Καραβάτου είναι τεταμένες και κανείς δεν γνωρίζει πώς θα είναι η συνεργασία τους.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι και οι δύο είναι επαγγελματίες και το πρώτο τους μέλημα είναι να πάει καλά το «Μες στην καλή χαρά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top