Πόπη Τσαπανίδου: «έχω άγχος και τρακ και φοβάμαι»

Τι εξομολογήθηκε λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Live U»

Με ένα μήνυμα στο Facebook αποκάλυψε η Πόπη Τσαπανίδου όσα σκέφτεται και νιώθει λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής, «Live U», στις 16 Σεπτεμβρίου, στις 10:00, στο Star!

«Ανεβάζοντας» το τρέιλερ, η παρουσιάστρια έγραψε: «είναι αυτονόητο ότι η εκπομπή είναι ενημερωτ��κή. Δεν τα λέμε άλλωστε για πρώτη φορά... Προτίμησα να τονίσω αυτό που μας ενώνει. Τον τόπο μας. Αυτόν τον ευλογημένο τόπο που μπορεί τώρα να έχει λυγίσει αλλά το φως του μπορεί να αποτελέσει την προσωπική δύναμη του καθενός μας».

«Ναι, η ζωή μας έχει αλλάξει. Η αγωνία να βγάλουμε το μήνα είναι πια υπόθεση όλων. Όλο και περισσότεροι κλείνονται στο σπίτι τους γιατί δεν περισσεύει ούτε ένα ευρώ για μια βόλτα. Απομόνωση για νέους και ακόμη χειρότερα για τους μεγαλύτερους. Όποιος έχει δουλειά νοιώθει τυχερός ακόμη κι αν εισπράττει τόσα που ούτε τις εισφορές του δεν καλύπτει, οι άνεργοι μετρούν μήνες και σφραγίδες στο βιβλιάριο και τα βιογραφικά ανθρώπων που αναζητούν δουλειά ανεβάζουν σε απίστευτο νούμερο τα εισερχόμενα στο email. Όμως οι αγωνίες αυτές είναι όλων μας. Και η πορεία μας κοινή. Και το αύριο στο χέρι μας. Αρκεί να έχουμε κατανόηση και διάθεση για προσφορά. Ας μείνουμε λοιπόν σ αυτά που μας ενώνουν», συνέχισε η Πόπη.

Κλείνοντας το μήνυμά της, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έχει άγχος και ότι φοβάται και κατέληξε: «αλλά η στήριξη που έχω από εσάς, είναι θησαυρός. Τελικά το U ήταν ο καλύτερος τίτλος εκπομπής. Όπως μου επισημάνατε στα μηνύματά σας, το U συμβολίζει το χαμόγελο, το “Live U” εύκολα γίνεται “Love U” (άρα κάθε φορά που θα λέμε LU θα συνεννοούμαστε). Το U συμβολίζει τη στροφή 180o που κάνει κάποιος για να αλλάξει ρότα και να κινηθεί στην αντίθετη κατεύθυνση και στη γλώσσα των μαθηματικών το U συμβολίζει την ένωση. Είδατε λοιπόν που το U μας ενώνει; CU, LU, Live U».

Κάνε κλικ στο βίντεο και δες το τρέιλερ του «Live U»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top