Μέχρι το τέλος του χρόνου το πρώτο κανάλι της ΔΤ

Τι δήλωσε ο αρμόδιος υφυπουργός

Έως το τέλος του έτους αναμένεται να είναι on air το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, όπως δήλωσε ο Παντελής Καψής.

«Οι προσλήψεις στο νέο φορέα θα γίνουν με διαδικασίες ΑΣΕΠ διότι θα είναι πολύ μεγαλύτερης διάρκειας, κάποιοι θα είναι αόριστου χρόνου, κάποιοι θα είναι με συμβάσεις. Ελπίζω μέχρι το τέλος του χρόνου να έχουμε το πρώτο κανάλι της νέας τηλεόρασης», είπε ο αρμόδιος υφυπουργός.

Μιλώντας για το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ΔΤ που τελικά δεν μεταδόθηκε, ο κ. Καψής επισήμανε πως τα τεχνικά προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν είναι πολλά, προσθέτοντας πως το δελτίο θα μεταδοθεί σήμερα. Μάλιστα, ο υφυπουργός

«Όλες οι διαδικασίες γίνονται με τρόπο που να είναι διαφανείς και αντικειμενικές, αυτό επιβάλλει κάποια καθυστέρηση. Έπρεπε να ανακοινωθούν τα ονόματα, να γίνουν οι ενστάσεις, θα αρχίσουν να δημοσιεύονται οι προσλήψεις στο μεταβατικό φορέα. Δεν θα προσληφθεί ούτε ένας εκτός σειράς», τόνισε επίσης ο υφυπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top