Ρουβάς αντί Γερμανού στην παρουσίαση του «The Voice»

«Κρούση» και στην Άννα Βίσση για συμμετοχή στο talent show

Ρουβάς αντί Γερμανού στην παρουσίαση του «The Voice»

Ο Σάκης Ρουβάς και όχι η Ναταλία Γερμανού φαίνεται πως θα πάρει το τιμόνι του «The Voice» στον ΑΝΤ1, καθώς η παρουσιάστρια αναμένεται να αναλάβει late night show σε στυλ «Αλάτι Και Πιπέρι»! Παράλληλα, το κανάλι του Αμαρουσίου λέγεται πως χτύπησε και την πόρτα της Άννας Βίσση για το talent show.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, τις οποίες σας έχουμε γράψει και στο παρελθόν, η Ναταλία θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και θα παρουσιάζει εβδομαδιαίο, βραδινό talk show, με πολλά χαρακτηριστικά της θρυλικής εκπομπής του Φρέντυ Γερμανού.

Εξάλλου, η παρουσιάστρια έχει τα δικαιώματα του τίτλου της εκπομπής «Αλάτι Και Πιπέρι» λόγω του πατέρα της, ενώ η πρεμιέρα της αναμένεται στα τέλη του Οκτώβρη.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται πως ανοίγει την πόρτα για την παρουσίαση του «The Voice» από τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος έχει δοκιμαστεί με μεγάλη επιτυχία σε μουσικά talent shows του ΑΝΤ1 (βλέπε «X Factor».

Εκτός από τον Sakis, για το «The Voice» οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 «πολιόρκησαν» και την Άννα Βίσση, η οποία βρίσκεται στην Αμερική, στο πλευρό της ετοιμόγεννης κόρης της, για μία από τις καρέκλες των κριτών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το κανάλι του Αμαρουσίου ήρθε σε επαφή με την δημοφιλή τραγουδίστρια, ορίζοντας συνάντηση μαζί της όταν επιστρέψει από τις ΗΠΑ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top