Ανακοίνωσε ο Γ. Τράγκας ότι δε θα συνεχίσει την τηλεοπτική του εκπομπή

Σε ποιο κανάλι θα τον βλέπουμε;

Ανακοίνωσε ο Γ. Τράγκας ότι δε θα συνεχίσει την τηλεοπτική του εκπομπή

Και επίσημα, δια στόματος του ίδιου του Γιώργου Τράγκα, η εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» δεν προβάλλεται πλέον από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

O δημοσιογράφος, μιλώντας στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real Fm, επιβεβαίωσε τα όσα γράφονταν για την λήξη της συνεργασίας του με τον κανάλι του Φαλήρου, αφήνοντας αιχμές για εμπλοκή… «γερμανικού δακτύλου» για την απομάκρυνσή του από το κανάλι.

«Είναι δικαίωμα κάθε επιχειρηματία να επιλέξει να μην συνεργάζεται μαζί μου. Είναι δύσκολο το φορτίο μου. Έρχονται εκλογές, έχουμε γερμανικές εκλογές, παίρνουν διαφημίσεις από γερμανικές πολυεθνικές, λογικό είναι να μη με θέλουν», είπε.

Ο Γ. Τράγκας αποκάλυψε επίσης ότι πριν φύγει για διακοπές, είχε συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ ώστε να βγαίνει και ως σχολιαστής στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου, χωρίς μισθό, όμως τελικά το κανάλι άλλαξε γνώμη.

Πάντως όπως είπε, αυτό είναι το λιγότερο που του έχει συμβεί στη ζωή του και τόνισε ότι ο «Ελεύθερος Σκοπευτής» θα συνεχίσει να… «πυροβολεί» από άλλου, με τις φήμες να τον θέλουν να βρίσκει… «λημέρι» στον νέο 902.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top