Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες για το μέλλον του ΔΟΛ

Συνεδριάζει η ΕΣΗΕΑ για τις εξελίξεις

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες για το μέλλον του ΔΟΛ

Το δικό του μήνυμα για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ στέλνει με άρθρο του ο διευθυντής της εφημερίδας «Το Βήμα», την ώρα που η ΕΣΗΕΑ συνεδριάζει για την περαιτέρω στάση της, μετά τις 50 απολύσεις.

Στο άρθρο του, στην ηλεκτρονική έκδοση του «Βήματος», ο Αντώνης Καρακούσης αναλύει τους λόγους για τους οποίους κατά την γνώμη του υπάρχει κρίση στον Τύπο.

Παράλληλα, ο κ. Καρακούσης στέλνει το μήνυμά του αναφέροντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Τα ΜΜΕ ή θα αυτοπεριορισθούν ή θα σβήσουν. Καλώς ή κακώς, χωρίς δραστική περιστολή των δαπανών τους δεν έχουν καμία τύχη. Οι δημοσιογράφοι και οι συνδικαλιστικές ενώσεις τους οφείλουν αν μη τι άλλο κατανόηση των συνθηκών. Όταν κατανοηθούν οι συνθήκες θα βρεθούν και οι λύσεις. Αλλιώς ο αφανισμός πρέπει να θεωρείται νομοτελειακός».

Την ίδια ώρα, τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕA, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ έχουν κηρύξει για σήμερα 24ωρη απεργία στον ΔΟΛ, ενώ η ΕΣΗΕΑ έχει καλέσει τους εργαζόμενους στον Οργανισμό στις 12:00, στα γραφεία της, προκειμένου να συνεδριάσουν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top