Λιάγκας για ANT1: «οι εργαζόμενοι πάνε εκεί που τους κάνουν πρόταση και τους θέλουνε»

Τι αποκάλυψε για την εκπομπή που ετοιμάζουν με την Φαίη Σκορδά

Λιάγκας για ANT1: «οι εργαζόμενοι πάνε εκεί που τους κάνουν πρόταση και τους θέλουνε»
Με δηλώσεις για την «μετακόμιση» από το Μega στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή που ετοιμάζουν με την Φαίη Σκορδά στο κανάλι του Αμαρουσίου, έκανε την ραδιοφωνική του πρεμιέρα ο Γιώργος Λιάγκας!

«Οι εργαζόμενοι πάνε εκεί που τους κάνουν πρόταση και τους θέλουνε», είπε ο παρουσιαστής από το μικρόφωνο του «Real Fm», ενώ χαρακτήρισε το Mega και τον ΑΝΤ1 ως «τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό της ελληνικής τηλεόρασης».

Τονίζοντας πως δεν θα μπει σε λεπτομέρειες, ο Γιώργος Λιάγκας ευχαρίστησε δημόσια τους ανθρώπους του Mega για την συνεργασία που είχαν τα τελευταία έξι χρόνια, τρία εκ των οποίων μαζί με την Φαίη Σκορδά στην ζώνη 10:00 – 13:00.

«Οι σχέσεις κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους. Δεν είναι αιώνιες. Κάποια δεδομένα αλλάξανε, κάπ��ια δημιουργήθηκαν. Δεν είναι της παρούσης και δεν αφορούν κανένα.
Πήραμε την απόφαση να πάμε στον ΑΝΤ1 και να κάνουμε ωραία πράγματα», συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας, προσθέτοντας πως σήμερα έγινε η πρώτη σύσκεψη στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ, μεταξύ των συνεργατών της θα είναι οι Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Λίτσα Πατέρα, Σπύρος Σούλης, Σάσα Σταμάτη και Ελεάννα Τρυφίδου.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top