Ποιοι θα χορέψουν στο Dancing with the Stars;

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η λίστα των επωνύμων που θα χορέψουν

Ποιοι θα χορέψουν στο Dancing with the Stars;

Όσο περνούν οι μέρες συμπηρώνονεται η λίστα με τα ονόματα των επωνύμων που θα χορέψουν τη νέα σεζόν στο Dancing with the stars 4.

Ανάμεσα στα ονόματα που παίζουν είναι αυτό της Νικολέτας Καρρά, η οποία δέχθηκε πρόταση να βάλει τα παπούτσια του χορού και κατά πάσα πιθανότητα η απάντησή της θα είναι ��ετική.

Βέβαια η γνωστή ηθοποιός ταλαιπωρείται από έναν μικρό τραυματισμό στο πόδι, αλλά αυτό δεν φαίνεται να την εμποδίσει στο… χορό.

Στους άνδρες πάλι από τα πρώτα ονόματα που φαίνεται ότι θα σύρουν το χορό είναι ο ηθοποιός Κώστας Ευρυπιώτης, ο οποίος είχε κάποιους ενδοιασμούς λόγω του σοβαρού τροχαίου που είχε πριν λίγα χρόνια.

«Κοιτάξτε, εγώ φέρω και προβλήματα που δεν τα έχω ξεπεράσει. Είχα έναν τραυματισμό τα τελευταία χρόνια που δεν τον έχω ξεπεράσει τελείως. Την πρόταση για το Dancing την είδα θετικά από την άποψη ότι μπορεί να κουβαλάω μερικά προβλήματα, αλλά μπορώ να κάνω και μια χορογραφία τύπου Ρόμποκοπ», είπε ο ηθοποιός.

Η Μαίρη Συνατσάκη πάλι έχει κάνει ήδη μία πρόβα στη σκηνή του Dancing. Την είδαμε να χορεύει τη χρονιά που ήταν στα backstage και με την επιστροφή της στον ΑΝΤ1 είναι πολύ κοντά στο να τη δούμε και να διαγωνίζεται στο show.

Στις ωραίες της παρέας έρχονται να προστεθούν η Ευαγγελία Αραβανή και η Κατερίνα Στικούδη. Η Ευαγγελία ήδη έχει αρχίσει τις πρόβες από την παραλία κιόλας, έχοντας δίπλα της ποιον άλλον τον σύντροφό της Ηλία Βρεττό που πέρσι έφτασε στον τελικό.

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένα πρόσωπο που οι υπεύθυνοι θέλουν τα τελευταία χρόνια να τον δουν στο παρκέ. Οι επαγγελματικές όμως υποχρεώσεις του ηθοποιού είναι πολλές και ψάχνουν την χρυσή τομή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top