«LIVE U» με την Πόπη Τσαπανίδου στο Star-Πότε κάνει πρεμιέρα;

Κάντε κλικ και δείτε παρασκήνια από τα γυρίσματα του trailer!

«LIVE U» με την Πόπη Τσαπανίδου στο Star-Πότε κάνει πρεμιέρα;

Πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει στο Star την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 10:00 το πρωί, η Πόπη Τσαπανίδου!

Η νέα της ενημερωτική εκπομπή θα ονομάζεται «LIVE U», ενώ το trailer θα το δείτε να παίζει στις οθόνες σας τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Στο trailer, πρωταγωνιστής είναι ο τηλεθεατής. Μέσα από τους προβληματισμούς και τις αγωνίες της καθημερινότητας, η Πόπη Τσαπανίδου, δίνει μία νότα αισιοδοξίας για το αύριο, κάτι το οποίο βλέπουμε και στις ωραίες εικόνες που προβάλλονται στο video:

Η Ακρόπολη, ο Λευκός Πύργος, η Κνωσός, η Σύμη, τα Γιάννενα, είναι ο τόπος μας. Το ηλιοβασίλεμα, η θάλασσα, τα Κυκλαδοχώρια, η Σαντορίνη, τα Ζαγόρια.

tsapanidou2.jpg
Μέσα από τα γεγονότα της καθημερινότητας, που βιώνουν όλοι οι άνθρωποι, νέοι και μεγαλύτεροι στην ηλικία, μέσα από τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες της ζωής, τις διαδηλώσεις, τα λουκέτα στα μαγαζιά, τα συσσίτια, η Πόπη Τσαπανίδου, μαζί με τους τηλεθεατές της, καταγράφει την πραγματικότητα, για να γίνει η εκπομπή όαση ελπίδας για το αύριο.

Το trailer ολοκληρώνεται με το σλόγκαν τ��ς εκπομπής:

«Το U, που μας ενώνει» ενώ βλέπουμε στην οθόνη αφής ένα μουτρωμένο κοριτσάκι.

Ταυτόχρονα, η Πόπη Τσαπανίδου με τον αντίχειρά της και το δείκτη κάνει το κοριτσάκι να χαμογελάσει, σχηματίζοντας το U και τέλος εμφανίζεται το λογότυπο της εκπομπής «Live U».

Η σκηνοθεσία του τρέιλερ είναι του Σάκη Σιάρκου.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top