Η δολοφονία Κένεντι θ’ αναμεταδοθεί ραδιοφωνικά από το BBC λεπτό προς λεπτό!

Ηχητική αναπαράσταση στην μαύρη επέτειο της τραγωδίας

Η δολοφονία Κένεντι θ’ αναμεταδοθεί ραδιοφωνικά από το BBC λεπτό προς λεπτό!

Την ημέρα που συμπληρώνονται πενήντα χρόνια από τη δολοφονία Κένεντι, το BBC θα αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα του, ώστε να αναπαραστήσει ηχητικά ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του 20ου αιώνα.

Η ηχητική αναπαράσταση θα μεταδοθεί από τον πιο δημοφιλή ραδιοφωνικό σταθμό του BBC, το Radio 2, ανήμερα της μαύρης «επετείου» από την ημέρα της τραγωδίας.

Στην αφήγηση θα βρίσκονται οι Jeremy Vine και Dermot O'Leary και θα φιλοξενούνται ζωντανά τραγουδιστές και μια μπάντα που θα παίζει τραγούδια από την εποχή των πολιτικών δικαιωμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

images.jpg
Στόχος, είναι οι ακροατές, παρόλο που είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με την ιστορία,να τη βιώσουν σε πραγματικό χρόνο, ακριβώς 50 χρόνια μετά.

αρχείο λήψης.jpg
Έτσι, η ιστορία θα μεταδοθεί λεπτό προς λεπτό, ξεκινώντας από την αναχώρηση της προεδρικής αυτοκινητοπομπής από το αεροδρόμιο Love Field του Ντάλας λίγο πριν από το μεσημέρι (τοπική ώρα) και θα ολοκληρωθεί με την ορκωμοσία του Λίντον Τζόνσον στο Air Force One τρεις ώρες μετά. Αποκορύφωμα θα είναι ο πυροβολισμός στο Dealey Plaza που έγινε στις 18:30 ώρα Βρετανίας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top