«Βασίλισσα και του Real Estate» η Ελένη Μενεγάκη!

Τις επενδύσεις της κάνει στην Κάρυστο!

«Βασίλισσα και του Real Estate» η Ελένη Μενεγάκη!

​Εκτός από βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, αποδεικνύεται και «βασίλισσα του Real Estate», η Ελένη Μενεγάκη, αφού οι πληροφορίες τη θέλουν να κάνει επενδύσεις στην Κάρυστο, με βλέψεις να δημιουργήσει τη δική της ξενοδοχειακή μονάδα.

Πρόσφατα αγόρασε μια έκταση 20 στρεμμάτων στην παραθαλάσσια περιοχή Μπούρος, στην οποία διαθέτουν σπίτια γνωστοί επιχειρηματίες.

«Η τελευταία της αγορά έδειξε τις σαφείς προθέσεις της. Η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσει ένα φιλέτο γης που απλώνεται από την πλαγιά και φτάνει μέχρι τη θάλασα. Μάλιστα, βιάστηκε να πάρει ρεύμα, αφού στα άμεσα σχέδια της είναι να χτίσει εκεί μία ακόμη εξοχική κατοικία, αλλά και να κάνει το πρώτο επιχειρηματικό της άνοιγμα, φτιάχνοντας στην περιοχή, μια δική της μοντέρνα ξενοδοχειακή μονάδα» αναφέρουν κτηματομεσίτες της Καρύστου.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Ελένη αγαπά την Κάρυστο, στην οποία πέρναγε από μικρή τα καλοκαίρια της. Τον τόπο αυτό επέλεξε και η μητέρα της για να ασχοληθεί με τα κοινά, βάζοντας υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος του Δήμου.

Μερικά χρόνια πριν, η Ελένη Μενεγάκη είχε αγοράσει άλλη μια μεγάλη έκταση με εκπληκτική θέα στην περιοχή των Μύλων στην Κάρυστο, έναντι σεβαστού ποσού. Άλλωστε, είναι και τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα της μεγάλης πολυκατοικίας που διαθέτει στο κέντρο της Καρύστου, -το ρετιρέ της οποίας χρησιμοποιεί η ίδια για τις διακοπές της-, που τις φέρουν σημαντικά μηνιαία έσοδα.

Πάντως, ξενοδοχειακή μονάδα ο Ματέο στην Άνδρο, ξενοδοχειακή μονάδα η Ελένη στην Κάρυστο… δεν θα ξέρει που να πρωτοπάει το ζευγάρι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top