Χαμός στο Twitter με το θάνατο του 19χρονου που πήδηξε από το τρόλεϊ

Άνοιξε πόλεμο η Λένα Διβάνη με τους χρήστες του διαδικτύου

Χαμός στο Twitter με το θάνατο του 19χρονου που πήδηξε από το τρόλεϊ

Πρώτη ανάρτηση: 14/08/2013, 15:39

Χαμός γίνεται στο Twitter με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 19χρονου που έχασε τη ζωή του όταν πήδηξε από το τρόλεϊ γιατί δεν είχε εισιτήριο. Ένα tweet της γνωστής συγγραφέως Λένας Διβάνη, άναψε φωτιές και προκάλεσε κανονικό πόλεμο στο διαδίκτυο.

«Συμπέρασμα: οι ελεγκτές δεν πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους γιατί κάποιος τζαμπατζής μπορεί να πηδήξει από το όχημα. Λογικό», έγραψε η συγγραφέας και προκάλεσε την οργή των χρηστών.

divani1.jpg

«Όταν η Λένα Διβάνη είναι μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, καταλαβαίνεις το μέγεθος της σαπίλας σε αυτή τη χώρα», έγραψε ένας χρήστης και αρκετοί ήταν αυτοί που συμμερίστηκαν την άποψή του.

divani2.jpg

«Λένα ως μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, για πες… τους τζαμπατζήδες τους κατατάσσετε ως ανθρώπινα όντα;», αναρωτήθηκε αρκετά ειρωνικά κάποιος άλλος και η ατμόσφαιρα στο Twitter φορτίστηκε αρκετά.

divani3.jpg

«Οι ελεγκτές να κάνουν τη δουλειά τους, οι τζαμπατζήδες να πεθαίνουν, εμείς να εισπράττουμε τα συγγραφικά μας δικαιώματα και όλα καλά», έγραψε ένας ακόμα χρήστης απαντώντας στη Λένα Διβάνη, ενώ ένας ακόμα έγραψε αρκετά ενοχλημένος:

divani4.jpg

«Ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω τους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή μιλάνε για εισιτήρια, νόμους, εύρυθμο κράτος, κτλ. 18 χρονών».

divani5.jpg
Μετά από όλον αυτό τον πανικό, η συγγραφέας επέστρεψε με νέο μήνυμα στη σελίδα της στο facebook γράφοντας:

"Ειναι απιστευτο οτι μια φραση που στην ουσια ελεγε οτι το τραγικο αυτο ατυχημα δεν σημαινει οτι το επαγγελμα του ελεγκτη (που υπαρχει σε ολο τον κοσμο χωρις εξαιρεση) ειναι ρουφιανια, κατεληξε σ´ αυτο το παραληρημα μισους. Λυπαμαι πολυ..."

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top