Π. Καψής: «Θα ελεγχθούν όλα τα δικαιολογητικά για τυχόν λάθη»

Έκανε έκκληση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ να εγκαταλεί��ουν το Ραδιομέγαρο

Επιτροπή που θα ελέγξει άμεσα τα δικαιολογητικά όσων έκαναν αίτηση για τον ενδιάμεσο φορέα της ΕΡΤ δήλωσε ότι θα συσταθεί ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Π. Καψής.

Ο κ. Καψής δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Mega, ότι πολύ πιθανόν να έχουν γίνει λάθη κατά την υποβολή των αιτήσεων και η επιτροπή θα κληθεί να εντοπίσει τα λάθη αυτά και να κάνει την τελική επιλογή.

Τα ονόματα λοιπόν των 577 ατόμων που ανακοινώθηκαν την Τρίτη, πιθανόν να μην είναι όσων τελικά θα προσληφθούν, αφού θα πρέπει να επιβεβαιωθούν τα στοιχεία που συμπληρώθηκαν στις αιτήσεις.

Παράλληλα ο κ. Καψής έκανε έκκληση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ να εγκαταλείψουν το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, ώστε να ξεκινήσει απρόσκοπτα η λειτουργία της νέα δημόσιας τηλεόρασης.

«Αν θεωρούν αυτοί οι 100 άνθρωποι που βρίσκονται στο Ραδιομέγαρο ότι έχουν το δικαίωμα να εμποδίζουν 1.800 συναδέλφους τους που έκαναν αίτηση και άλλους εκτός ΕΡΤ, να προσληφθούν κάνουν λάθος», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top