Ν. Γερμανού – Μ. Ιωάννου: Είναι δύο μήνες μαζί

Δείτε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία

Ν. Γερμανού – Μ. Ιωάννου: Είναι δύο μήνες μαζί

Δύο μήνες είναι μαζί η Ναταλία Γερμανού και ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου και όπως λένε άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλά, ανάμεσά τους υπάρχει μεγάλη έλξη.

Η γνωριμία τους έγινε όταν ο Μάνος πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» κι εκεί δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την Ναταλία.

image.jpg

«Την προσέγγισε διακριτικά κι εκείνη ένιωσε κολακευμένη. Στη συνέχεια άρχισαν να ανταλλάσουν μηνύματα στο facebook», αποκάλυψε άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Μάλιστα σε ένα από αυτά τα μηνύματα ο Μάνος είχε γράψει στον τοίχο της παρουσιάστριας: «Έλα να μας τελειώσεις, Ναταλάκι μου, μόνο εσύ μπορείς»!

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο τους ανεπίσημο ραντεβού έγινε στο πάρτι του περιοδικού Ok στις 18 Ιουνίου στο Island.

Η Ναταλία αρχικά καθόταν στον VIP χώρο του πάρτι, αλλά μετά προτ��μησε να κάνει παρέα με τον ηθοποιό στο μπαρ. Οι δυο τους έφυγαν ξεχωριστά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες.

natalia.jpg

Η παρουσιάστρια πήγε να τον απολαύσει στο Θέατρο Παπάγου και στην παράσταση που πρωταγωνιστεί «Άνδρες έτοιμοι για όλα» και κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση τους.

Ούτε η Ναταλία, ούτε και ο Μάνος ήθελαν να πάρει διαστάσεις η σχέση τους και για το λόγο αυτό απέφευγαν τις κοσμικές εμφανίσεις. Άλλωστε ο Μάνος βρίσκεται σε περιοδεία, οπότε ήταν λίγο δύσκολο να βρίσκονται συνέχεια.

natalia2.jpg

Το σίγουρο είναι ότι ο ηθοποιός σε συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι θέλει να κάνει μια σοβαρή σχέση.

«Δεν νιώθω πια την ανάγκη να κάνω εφήμερες σχέσεις. Βαρέθηκα τα χαζοξενύχτια. Θέλω να απολαύσω τη σχέση μου», είχε δηλώσει ο Μάνος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top