Σουλεϊμάν ο... ναρκομανής ή τιμωρία οι συλλήψεις;

Σάλος με τους Τούρκους ηθοποιούς που συνελήφθησαν για χρήση και διακίνηση ουσιών

Σουλεϊμάν ο... ναρκομανής ή τιμωρία οι συλλήψεις;

Περίπου μία εβδομάδα έχει περάσει από την σύλληψη 26 Τούρκων τηλεαστέρων, πολύ γνωστών και στη χώρα μας, για χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, ωστόσο, ο σάλος δεν έχει σταματήσει: σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ηθοποιοί συνελήφθησαν ως... αντίποινα για την συμμετοχή τους στις διαδηλώσεις στην πλατεία Ταξίμ.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, μετά από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, χειροπέδες περάστηκαν: στην πρωταγωνίστρια του σίριαλ «Σον» Νεχίρ Ερντογάν, την οποία γνωρίσαμε πριν από περίπου εννέα χρόνια ως Ναζλί στη σαπουνόπερα «Τα σύνορα της αγάπης», τον Ιλκέρ Ακσούμ, ο οποίος είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία «Πληγές του φθινοπώρου», της Τομρίς Γκιριτλίογλου από τις σειρές «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» και «Τα σύνορα της αγάπης», τον Κενάν Ιμιρζαλίογλου, πρωταγωνιστή των σίριαλ «Καρανταγί» και «Εζέλ», ��ον Ενγκίν Γκιουναϊντίν από το «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», την Γκιζέμ Καρατζά πρωταγωνίστρια της σειράς «Θανάσιμη ομορφιά», τον Ιλκέρ Ακσούμ από τα «Σύνορα της αγάπης», καθώς και τους Ενγκίν Αλτάν Ντουζγιατάν, Ερσίν Κορκούτ, Σαρπ Απάκ και Μεχμέτ Ερντέμ (τραγουδιστής).

Οι ηθοποιοί οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης, αφού προηγουμένως υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις. Μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι δίκες τους αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του 2014.

Δημοσιεύματα των τουρκικών εφημερίδων δίνουν άλλη διάσταση στην επιχείρηση και τις συλλήψεις: όπως αναφέρουν, οι γνωστοί πρωταγωνιστές συνελήφθησαν κατόπιν... επιθυμίας της κυβέρνησης Ερντογάν και ως τιμωρία, λόγω της δημόσιας τοποθέτησής τους υπέρ των διαδηλωτών της πλατείας Ταξίμ!

Μάλιστα, τα ίδια δημοσιεύματα μιλούν για έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης των ισλαμιστών με τους κοσμικούς, καθώς κάποιοι από τους celebrities ήταν ακόμα και σε... διακοπές την στιγμή που τους συνέλαβαν!

Δείτε καρέ - καρέ στο βίντεο την σύλληψη του «Εζέλ» για ναρκωτικά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top