Σε κυπριακή εταιρεία πουλήθηκε ο «902»

Τι ανακοίνωσε το ΚΚΕ

Σε κυπριακή εταιρεία πουλήθηκε ο «902»

Στην κυπριακή εταιρεία «Α-ORIZON MEDIΑ LTD» ανακοίνωσε το ΚΚΕ ότι πούλησε τον «902», με ανακοίνωση που δημοσίευσε στο portal του. Ο Περισσός διατηρεί ως ιδιοκτησία του το διακριτικό τίτλο καθώς και τα σήματα -ηχητικά και λεκτικά- του σταθμού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η πώληση αποφασίστηκε μπροστά στον κίνδυνο να κλείσει ο σταθμός λόγω των οικονομικών δυσκολιών, ενώ η διαδικασία γίνεται σύμφωνα με όσα ορίζει η σχετική νομοθεσία και τα έγγραφα παραδίδονται στο ΕΣΡ για να ακολουθήσει ο έλεγχος για την μεταβίβαση.

«Στην περίπτωση του “902” ακολουθήθηκε όλη η δι��δικασία που προβλέπει η νομοθεσία για τέτοιου είδους μεταβιβάσεις. Εξάλλου αγοραπωλησίες, αλλαγές σε μετοχικές συνθέσεις εταιριών έχουν γίνει και είναι αρκετές και σε άλλους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, πανελλαδικούς και περιφερειακούς. Ας ψάξουν αλλού λοιπόν, για τα περί “τήρησης των νόμων”. Εξάλλου είναι οι ίδιοι που φτιάχνουν τους νόμους και οι πρώτοι, πολλάκις, που τους παραβιάζουν. Να κοιτάνε ορισμένοι καλύτερα τα του οίκου τους», καταλήγει η ανακοίνωση, απαντώντας έμμεσα στις επικρίσεις που δέχεται το ΚΚΕ, πρωτίστως από τον ΣΥΡΙΖΑ, για την πώληση του σταθμού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top