«Από έρωτα» ξανά μαζί Καρύδη-Αθερίδης!

Τι «ψήνουν» οι δυο τους;

«Από έρωτα» ξανά μαζί Καρύδη-Αθερίδης!

Με τον Θοδωρή Αθερίδη ετοιμάζεται να συνεργαστεί πάλι η Σμαράγδα Καρύδη…

Αυτή την φορά η συνεργασία τους θα είναι για το σινεμά. Συγκεκριμένα, πρόκειται να μεταφερθεί στο πανί το θεατρικό «Από Έρωτα», που είχε γράψει ο Αθερίδης και έπαιζαν μαζί, και είναι και οι δύο ενθουσιασμένοι για το νέο τους πάντρεμα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στο σινεμά είχε μεταφερθεί και η άλλη θεατρική του επιτυχία «Μια μέλισσα τον Αύγουστο» με τους ίδιους πρωταγωνιστικούς ρόλους και είχε πάει πολύ καλά.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του θεατρικού έργου «Από Έρωτα»

Πρόκειται για μία ερωτική ιστορία μεταξύ ενός πυροσβέστη και μιας δημοσιογράφου. Μία σχέση που ξεκίνησε στην πυρκαγιά των γραφείων μιας εφημερίδας, όταν ο Αντώνης (Θοδωρής Αθερίδης) θα μπει στη φωτιά και θα σώσει την Άννα (Σμαράγδα Καρύδη).

Οι δυο τους θα ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα για δύο χρόνια. Η Άννα θα φύγει για να επιστρέψει μετά από τρία χρόνια στο ίδιο σπίτι και δύο ημέρες πριν ο Αντώνης παντρευτεί μία Μολδαβή νοσοκόμα, τη Νατάσα.

Μέσα από ένα νοσταλγικό και οδυνηρό ταυτόχρονα απολογισμό, θα φανερωθούν ανομολόγητες σκέψεις και πράξεις του παρελθόντος. Μία αναμέτρηση της πραγματικότητας ενάντια στη φαντασίωση, οικεία σε ανθρώπους που γνώρισαν την αληθινή αγάπη σε ανύποπτο χρόνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top