Η Oprah Winfrey έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης

Δεν την αναγνώρισε υπάλληλος καταστήματος και την πρόσβαλε μέσα στα μούτρα της

Η Oprah Winfrey έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης

Η Oprah Winfrey μπορεί να είναι η πιο γνωστή παρουσιάστρια στον κόσμο, και η πιο πλούσια παρακαλώ, όμως στη Ζυρίχη υπάρχουν άνθρωποι που δεν την γνωρίζουν. Μία από αυτούς, η υπάλληλος πανάκριβου καταστήματος με ρούχα και αξεσουάρ που με το που είδε την παρουσιάστρια δεν δίστασε να την προσβάλει λόγω του χρώματος του δέρματός της.

«Ήμουν στην Ζυρίχη τις προάλλες για τον γάμο της Τίνα Τάρνερ και μπαίνω σε ένα πολύ γνωστό κατάστημα. Μπορεί να μην ήμουν έτοιμη να βγω στην τηλεόραση αλλά αν με έβλεπε κανείς θα με αναγνώριζε. Φορούσα την φουστίτσα μου την Donna Karan και ένα ωραίο ζευγάρι πέδιλα. Όμως απ' ότι φαίνεται στην Ζυρίχη δεν βλέπουν το “The Oprah Winfrey Show”», είπε η Oprah στην εκπομπή Entertainment Tonight και συνέχισε με την αποκάλυψή της:

«Μπαίνω λοιπόν στο κατάστημα και λέω στην υπάλληλο: “Συγγνώμη μπορώ να δω την τσάντα που είναι πάνω από το κεφάλι σας”; Και εκείνη μου απαντά: “Όχι! Είναι πολύ ακριβή για εσάς”»!

Μάλιστα με την ίδια αγένεια, άρχισε να της δείχνει φθηνές τσάντες που κατά την άποψή της θα μπορούσε να αντέξει το… βαλάντιό της, όμως η Oprah έφυγε και φυσικά δεν αγόρασε τίποτα.

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια είπε ότι θα μπορούσε να είχε κάνει φασαρία, όμως στο τέλος δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα και θα ταραζόταν χωρίς λόγο. Μίλησε όμως γι’ αυτό το περιστατικό, θέλοντας να δείξει ότι ο ρατσισμός δεν έχει εξαφανιστεί και συνεχίζει να είναι ένα πολύ σοβαρό και επικίνδυνο φαινόμενο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top