Ποιοι θα χορέψουν στο Dancing with the stars 4;

Σε ποιους έχει κάνει πρόταση ο ΑΝΤ1;

Ποιοι θα χορέψουν στο Dancing with the stars 4;

πρώτη ανάρτηση: 08-08-2013, 23:00

Στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν αναμένεται να βγει στον "αέρα" το "Dancing with the stars 4" με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπουλια.

Μένει τώρα να γίνει και η συναντηση της ηθοποιού με τον Γιάννη Λ��τσιο για να βρεθεί μια φόρμουλα, αφού η Ζέτα θα πρωταγωνιστήσει ως Μέριλιν Μονρόε στο Μικρό Παλλάς και θα έχει βραδινή παράσταση την Κυριακή.

Πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν και άλλα που τα έχει ήδη προσεγγίσει η παραγωγή και οι συντελεστές του show "Dancing with the stars" για το φετινό κύκλο.

Άλλοι από αυτούς έχουν δεχτεί ήδη τηλεφώνημα, άλλοι έχουν κάνει ήδη μια πρώτη συνάντηση και άλλοι θα δεχτούν τις επόμενες ημέρες. Κάποιοι τελικά θα είναι στο show και κάποιοι ανάλογα με τις επαγγελματικές και προσωπικές τους υποχρεώσεις όχι.

Ανάμεσα στα πρόσωπα είναι αυτά των: Ευαγγελία Αραβανή, Έλενα Ασημακοπούλου, Μάρκος Σεφερλής, 'Ολγα Λαφαζάνη, Χρύσπα, Ελένη Τσολάκη (TV Μακεδονία και ΠΕΔΕΣ), Ράνια Κωστάκη, Χριστίνα Σάλτη, Όλγα Φαρμάκη.

Πρόταση δέχθηκαν και οι Κατερίνα Καραβάτου, Kατερίνα Καινούργιου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, οι οποίες όμως λόγω των υποχρεώσεων τους στον ALPHA αρνήθηκαν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top