Η Δούκισσα βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του Χρ. Χολίδη

Την πολιορκεί στενά γνωστός επιχειρηματίας

Η Δούκισσα βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του Χρ. Χολίδη

Όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι η Δούκισσα Νομικού είναι και πάλι ερωτευμένη. Λίγο καιρό μετά το χωρισμό της με τον Χρήστο Χολίδη οι πληροφορίες τη θέλουν να ζει ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής της με το νέο σύντροφό της.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια κάνει διακοπές στη Δονούσα και μόνο μαύρα δεν τα έχει βάψει για το τέλος της σχέσης της με τον τραγουδιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ συχνά τα καυγαδάκια ανάμεσα στη Δούκισσα και τον Χρήστο Χολίδη, γεγονός που έφερε τη ρήξη.

Προς το παρόν η Δούκισσα αποφεύγει να μιλά για τον χωρισμό της αλλά και για τη νέα της σχέση.

Συνεχίζει να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και μάλιστα μία μερά αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός της από τον τραγουδιστή, ανέβασε μια φωτογραφία της στο Twitter, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Δούκισσα ήταν εκείνη που πήρε την απόφαση για τον χωρισμό πριν από ενάμιση μήνα. Ο τραγουδιστής πάλι ήταν αυτός που παραδέχτηκε τελικά σε συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO τον χωρισμό, θεωρώντας μάλιστα υπεύθυνους τους δημοσιογράφους που γράφουν όπως χαρακτηριστικά είπε «γελοιότητες για τη σχέση του με την Δούκισσα».

Για την ιστορία πάντως ο τραγουδιστής ήταν αυτός που επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους τη σχέση του με τη Δούκισσα λίγο μετά το reality τραγουδιού «Just the 2 of Us», αλλά και το χωρισμό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top